trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 linux de bu arşiv dosyalarını yaratabileceğim ve okuyabileceğim bir program var mı? yada komut(yaratmayı biliyorum ama açamıyorum).?[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 İlk başta /mnt klasörü altında bir klasör yarat ve ondan sonra bu klasöre bağla kalıbı bunun için: # mkdir /mnt/iso # mount -t iso9660 -o loop BAGLAYACAGIN.iso /mnt/iso Eger loop ile ilgili bir hata alırsan ya da mount type iso9660 bulunamıyor derse kerneli bu özellikleri açarak yeniden derlemen gerekir. not: Bu işlemleri root olarak yapman gerekli hatırlatayım.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. [Bu mesaj Murk tarafından 26 Temmuz 2005 13:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vampirhuma Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 k3b yi denedinmi?[signature][hline]Liars do not fear the truth if there are enough liars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 k3b yi indiriyorum şimdi ama benim istediğim magic iso ultraiso gibi bişey..[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar