trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 arkadaşlar slackwareye bochs kurdum. ama çalıştırdığımda sürekli hata veriyor. sanırım yar dosyası yani(.bochsrc) dosyasını hazırlamam lazım. yardım ederseniz sevinirim. bana şöle floppy den boot yapan bir config dosyası lazım.[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vampirhuma Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ne hatasi aldigini yazarsan belki yardimci olabiliriz. Derlerkenmi hata aliosun aldigin hata dependencies hatasimi yoksa derledin de programin calistirkenmi aliyorsun bunlari yazarsan iyi olur. Bide ben bochs yerine wmvare kullanmani tavsiye ederim adres[signature][hline]Liars do not fear the truth if there are enough liars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 .bochsrc nin derleme vs alakası yok temiz bir .bochsrc dosyası ile bochsu baslat ve gelen text menuden configurationa gir ve ayarları yap. bu isine yaracak bir bochsrc cıkaracaktır. olmazsa elle ebochsrc yaratman lazım bu durumda hatayı detaylı olarak verırsen arkadasında dedıgı gıbı yardımcı olunabilinir[signature][hline]Da Site Da Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar