Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Output moduyla açtığım ve yazdırdıklarım arasında dosyayı kapatmadan nasıl tekrar arama yaptırabilirim her satır için? veya kapatmadan bir işlemi yaptıktan sonra var olan kaydı değişkeni nasıl değiştirebilirim?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 tam olraqk demek istediğini anlayamdım, yani bir dosyaya yazarken daha dosyayı kapatmadan tekrar mı değişiklik yapmak istiyorsun. Eğer istediğin buysa daha dosyayı açmadana istediğin değişikliği yap(atadığın değişkeni istediğin gibi değiştir), sonra yaz. Yapmak istediğini ve amacını daha açık anlatırsan daha iyi yardım edebilirim.[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 böyle birşeyin olamayacağına yada çok zor gerçekleşeceğine karar verdim. vasgeçtim geri alıyorum :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar