Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ben bir konuyu derste öğrenemezsem asla öğrenemeyen yapıya sahip biriyim... bu sene(geçen sene işte) lise 1 deki öğretmenimiz hamile olduğundan lise 2 ye gelmedi ve başka bir öğretmenle derslere devam ettik.. hiç bir şey öğrenemedim...tek kelimeyle hiç bir şey...aldığım en yüksek not 30 du onuda kopyayla zor aldım...açık konuşiym dersleride pek sallamadım..fizik derslerinde pek çok kitap bitirmişimdir...ne biliym karikatür dalında inanılmaz eserler çıkarmış olupta farkında olmamışta olabilirim...ama sonuçta hiç bir şey öğrenemedim... gittiğim dershanede anlatılan konuları bu yüzden kavrayamıyorum..off...çok daraldım..inanılmaz daraldım...bu yüzden kişiliğimden alışkanlıklarımdan oldum...lanet ediyorum.......[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 yanlış bölüm olmuş..kişisel olucak...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
taz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 boşver ya bak hayat geçio hayatını yaşa :) moralini bozma
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 sana tavsiye eğer maddi durumunuz varsa sanırım matdan zayıfsın matematik öğretmeni tut derim ama sırf hoca gelmesiyle olmaz kendinde bir şeyler yapıcaksan böyle sızlanmakla birşey olmuyor[signature][hline]Pati Olm?!
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 konunun önemli ayrıntılarını kafana sokana kadar dersi çalışman ve soru çözmen lazım[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 özel ders şart... parayla olmazsa dersanedeki hocaları kafala veriyolar ders. muhabbet falan kur. gerekirse kanki ol ne biliyim ben kanki olmadım ama hepsi ile aram iyiydi. giderdim newzat ben gazları bilmiyorum bi saat ayarlasak falan diye. adamlar sevdikleri insanlardan para falan istemiyor...[signature][hline]*Don't war, Make Love* server:deimos Name:turambar Class:Hunter Race:Karus
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 özel ders.[signature][hline]peace!
Öne çıkan mesajlar