Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sıfırı tükettim...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben bir konuyu derste öğrenemezsem asla öğrenemeyen yapıya sahip biriyim...

bu sene(geçen sene işte) lise 1 deki öğretmenimiz hamile olduğundan lise 2 ye gelmedi ve başka bir öğretmenle derslere devam ettik..

hiç bir şey öğrenemedim...tek kelimeyle hiç bir şey...aldığım en yüksek not 30 du onuda kopyayla zor aldım...açık konuşiym dersleride pek sallamadım..fizik derslerinde pek çok kitap bitirmişimdir...ne biliym karikatür dalında inanılmaz eserler çıkarmış olupta farkında olmamışta olabilirim...ama sonuçta hiç bir şey öğrenemedim...

gittiğim dershanede anlatılan konuları bu yüzden kavrayamıyorum..off...çok daraldım..inanılmaz daraldım...bu yüzden kişiliğimden alışkanlıklarımdan oldum...lanet ediyorum.......[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
yanlış bölüm olmuş..kişisel olucak...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
sana tavsiye eğer maddi durumunuz varsa sanırım matdan zayıfsın matematik öğretmeni tut derim
ama sırf hoca gelmesiyle olmaz kendinde bir şeyler yapıcaksan
böyle sızlanmakla birşey olmuyor[signature][hline]Pati Olm?!
Mesaj tarihi:
özel ders şart...
parayla olmazsa dersanedeki hocaları kafala veriyolar ders. muhabbet falan kur. gerekirse kanki ol ne biliyim ben kanki olmadım ama hepsi ile aram iyiydi. giderdim newzat ben gazları bilmiyorum bi saat ayarlasak falan diye. adamlar sevdikleri insanlardan para falan istemiyor...[signature][hline]*Don't war, Make Love*
server:deimos
Name:turambar
Class:Hunter
Race:Karus
  • Yeni Oluştur...