Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 arkadaslar dun gece telefon ettı teyzem yabancı bi siteye gırebılıyomusun dıye cok ta rahat gırıoydum sımdı ne msn e nede hotmaile girebiliyorum warmı girebilen ?[signature][hline]Doldur be meyhaneci .. Yanıyor içim içim. Doldur be meyhaneci çabuk doLdur içeyim . Doldur be meyhaneci boş kalmasın kadehim . Doldur doldur doldur doldur doldur bitsin ...
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 msn e giremiyorum ama aramaya inanıyorum ay hep bunu yapmak istemiştim :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®)
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 giriliyor her yere[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
lupin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 fransua bende gğremüorm ultratv.net e gir bak orda acıklama yhapılms dün aksam 7 den beri yurtdısı bagkantısı kesik hala yapamadılar
KahnX Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Ya yardım edin abi yetkililer bile edemiyo bende garip bi sorun var bugünlerde... Yarım saat - 1 saat geçer geçmez birden hiçbiyere giremez oluyorum siteye girerken Connection Refused oluyo oyun oynarken bağlantı yok falan kısaca bağlantı falan yok abi.Reset atınca geçiyo.Nedenini anlayamadım nedir bu ya işkence abi ya offf...Biri yardım etsin :'(
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 msn'e giremiyorum , paticik'e de giremiyodum yeni girmeye başladım şimdi.[signature][hline]peace!
Öne çıkan mesajlar