Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Westwood serverları açık az önce giridm paşa paşa oynadım 200 pingle falan.. çok zevkli off... nası eğlendim varya.Berserk vuruom sonra İple çekiom çatçat :) Girebilmek için orj cd key ile Nox Quest Exp pack lazımmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Ah bi ara ben de nox oynamıştım kısa bi süre..Zevkliydi odalar labirentler filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 hm bende orjinal nox var bi yukliyim bakiyim,daha once hic oynamadim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: GEd, 22 Temmuz 2005 15:36 tarihinde demiş ki: hm bende orjinal nox var bi yukliyim bakiyim,daha once hic oynamadim oyunu. Orj. expansion ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Exp pack Çoğu Oyun sitelerinde war fileplanet,Gamedialy vs vs... indir bence kesin oynanmalı türk birini buldum hipna, türmüsün? dedim adam evet dedi sonra i'M from turkey dedim i never heard there mi ne dediydi :)[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Eh güzel cvp vermiş hakkını yeme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 harbi haa :D süper cevap :D adama ilk başta dedim adamın ismi Cahit dedim klesin turk hacı turkmusun yazdım? evet dedi :D sonra konuşmadı türkçe bi daha dedim from where? yazdı Bende turkey dedim Hmm i never heard there dedi :D[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 çok lagli bugun... Her girdiğim server 400 450 den aşşa değil.E haliyle oynanmıyor. Geç hareket etmeler vs vs... Nox cular Hadi yükleyin Nox questinide yükleyinde.. Ben size Cd key veririm elimde 2 tane orj cd key var.Gelin Hep birlikte oynarız... [signature][hline]Köylüler Rullaz.. [Bu mesaj Erutan tarafından 23 Temmuz 2005 13:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 allah kahretsin nox cd lerimin 2. cd si çalışmıyo :hrr:[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 1 2 ss koyarmısın erutan merak ettim baya oyunu..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Ayrıca, Nox quest exp pack i yüklediğinizde koparatif yapabiliyoruz.Ilerlemeli oynayabiliyoruz yani. [signature][hline]Köylüler Rullaz..[Bu mesaj Erutan tarafından 23 Temmuz 2005 20:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 kac mb bu exp pack? bende sadece bir cd var. cekiyim bi yerden bulursam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 30mb idi yanlış hatırlamıyorsam.Sonra Patch'i var Nox Auto patch den yapman lazım.Oyunda westwood stüdyolarına bağlanırken olmuyo. Patch de 1 2mb falan.. [signature][hline]Köylüler Rullaz.. [Bu mesaj Erutan tarafından 23 Temmuz 2005 23:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 oyun kac mb peki? internetten cekilebilecek bir şey mi toplamda kaç mb oluyor?[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 1.4gb Emule den 2 cd ama 2. cd işe yaramadı bende. direk 1. cd ile Yaptım herşeyi :) 1. cd de 730mb [signature][hline]Köylüler Rullaz... [Bu mesaj Erutan tarafından 25 Temmuz 2005 13:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Erutan Cd-Key kaldıysa yollasana abi alala ne zaman açılmış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar