Dent_Doctor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Bir zamanlar , bütün duyguların üzerinde yaşadığı bir ada varmış. Mutluluk , üzüntü , akıl ve diğerleri ... Aşk da dahil ... Bir gün adanın batmakta olduğunu adada yaşayan duygulara haber vermişler. Bütün duygular adayı terk etmek için sandallarını hazırlamışlar. Aşk, adada en son kalan duygu olmuş. Çünkü mümkün olan en son ana kadar adada kalmak istemiş. Ada neredeyse batmakta iken aşk yardım istemeye karar vermiş. Zenginlik , çok büyük bir teknenin içinde yakından geçmekte imiş. Aşk ; zenginlik beni yanına alır mısın diye sormuş. Zenginlik hayır alamam , teknemde çok fazla altın ve gümüş var .Senin için yerim yok demiş. Güzel bir yelkenli içinde geçen kibirden aşk yardım istemiş ."Kibir lütfen bana yardım et". Kibir ; çok sırılsıklamsın , yelkenlerimi mahvedebilirsin diye reddetmiş. Üzüntü yakınlardaymış , aşk tekrar yardım istemiş. Üzüntü ; Of be aşk, o kadar üzgünüm ki yalnız kalmaya ihtiyacım var demiş. Mutluluk da yakınlardaymış ama o kadar mutluymuş ki , aşkın çağrısını hiç duyamazmış. O sırada aşk bir ses duymuş ; gel buraya , orada artık kalamazsın. Aşk oraya baktığında oldukça ihtiyar birisini kayığıyla yanına gelirken görmüş. O kadar mutlu olmuş ki kayığına bindiğinde kim olduğunu dahi sormayı akıl edememiş. Bir kara parçasına geldiklerinde ihtiyar adam , aşkı buraya bırakarak yoluna devam etmiş Aşk , ilk gördüğü duyguya , "Bilgi'ye" sormuş ; -Bana yardım eden kimdi ? -O " zaman'dı " diye cevap vermiş bilgi. Zaman mı? neden bana yardım etti ki diye sormuş aşkBilgi gülümsemiş ;- Çünkü , sadece Zaman Aşk'ın ne kadar büyük olduğunu anlayabilir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 kaç zamandır bunu arıyordum çok saol ya! harika bi yazı bence.[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu....." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_angel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bu bende vardı ama tekrar okuması zevkliydi.. güzel[signature][hline]delicedir yaşamak... yaşamaktır delilik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 cok güzel bi yazıymıs ya saol..[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 çok guzel ben bunu 'bir genç kızın gizli defteri' kıtabında okumuştum:D[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Birçok platformda okudum, patide de ikinci okuyuşum eha. Ama hala ilk cümleden hikayeyi tanısam da okuyorum. :p[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 İlk defa okudum güzelmiş...[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 çok güzelmiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 çok güzel. bana böyle hikayeler lazım ya :)[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 artık maille değişik değişik formatlarda(ingilizce animasyon, sadece yazı,türkçe animasyon...) bir çok kere gelmiş bile olsa güzel yazıdır severim...[signature][hline]Yansı Gövdesiz bir sevmek parçası El olmuş uzanmış saçlarına Ürküyorum hayır kıskanıyorum Bir el, kopuk, kolsuz, dokunan... Tutunmuş saçlarına Özdemir Asaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 off harika yaw..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar