Joker Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Selamon ağırlaşmayalım insanları tercihleri yüzünden yargılamak ne sana ne bana düşer... Herkez yaptıklarını kendi yargılar sadece kendi.[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: elaidi, 26 Temmuz 2005 01:16 tarihinde demiş ki: Allahın verdiği canı allah alır.. ben birini öldürünce allah mı oluyorum şimdi =(( töbe de sonra el kol karışmış geziceksin ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ulken tehdit altinda oldugunda sevdiklerinde tehdit altinda olmayacaklarmi die basit bir soru sorar ve git yat derim[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 msjın espiri amacıyla yazılmıştı. ciddiye almayın da..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 chiptech demis ki: said: sevdiğim insanın hayatı bu yüzden tehdit altında olacak o şekilde 'vatan' adı altında canımı veririm. said: Selamon, 26 Temmuz 2005 01:14 tarihinde demiş ki: Eğer vatanım saldırıya uğramışsa, çekinmeden öldürür, hiç bir pişmanlık duymadan ölürüm. Ve bilirim ki ölümlerin en güzelini yaşamaktayım. biraz daha dusuncelerinde ileriye dogru gidersen ,zaten vatan icin olmenin asil anlaminin ,sevdiklerini korumak icin yapilan bir eylem oldugunu gorursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 sözüm meclisten dışarı yalnız klavye başında konuşmakta kolaydır.. yani veririm diyen bir çok kişi yumurta kapıya dayandığında vermez.. biliyorum, 6. hissim.. verecek çok kişide vardır ona da sözüm yok..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 İnsanların laflarını değer yargılarıma göre süzüp o insanların bana uygunluklarını denetlemem gerekir. Çünkü ancak bu sayede çevremde olmasından mutluluk duyacağım insanları çevremde bulabilirim. Chiptec'in bu sözleri bana uymuyor ve açıkçası benim gözümde arkadaşı çok değersiz bir hale getiriyor. Fakat burda gözden kaçırılmaması gereken şey arkadaşın nerede değersiz bir hale geldiği.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 O konuda katılıyorum Martin'e .. Hafif üstüme alınsam gerçi sözüm meclisten dışarı demişsinde mesela shapshal var beni paticikte realdan tanıyan ve bu konu hakkındaki ciddiyetimi cok fazlasıyla bilir dur link vereyim ona :)[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 1 insanı bilemem de 10000 insanı oldurmekte pek birşey yok. sallıyosun fuzedir nukleer bombadır odur budur ohop oluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Bir heyvan başka bir heyvanı neden öldürüyosa ondandır .. Çünkü insanda bi yerde heyvandır[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron That makes me Bleed - Angel Dust This is our little secret Tornado Of Souls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Vatan için hayatını vermek saçmalıktır, vatan için sonuna kadar savaşırım, ama canımı verirsem vatan için savaşamam... ben sonuna kdr hayatta kalır elimden geldiği kdr savaşmaya dvm ederim... bu savaşta kazara ölürsek yapcak bişey yok tabi... ama savaşa asla ölümü tema alarak girmem... onun için her zmn sniper olmayı sevmişimdir :P[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: Bleeding, 26 Temmuz 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Bir heyvan başka bir heyvanı neden öldürüyosa ondandır .. Çünkü insanda bi yerde heyvandır zuahha hayatımda gördüm en süfer yorum :D[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 artık karpuzuda karşı siper'e koyarız. bi güzel zıplamasını izleriz :)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 e vatan için ölmekten kasıtta " vatan tehlikede ben bi öleyim " değil tabiki . Olağanüstü haller dışında savaşmak için girersin kazaya kurban gidersin ölürsün.Bu Ölümden onur duyarım.ve burda karşımdakileri öldürmektende zevk ve gurur duyarım açıkca söylüyorum ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Savaşta amacın zaten yaşamak için öldürmektir. Kimse savaşa "hadi atın bana bir kurşunda vatan için ölmüş olayım" diye girmez. Mühim olan savaşabildiğin kadar savaşmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 vatan icin canını vermen gerektigi icin canını verirsin zaten. verdigin canın vatana yararı olacagı icin. yoksa seni zorla savaşa sokmuyorlar olesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Örneğin 3-5 salağın sürükleyeciği bir savaşada girmem ben, o yüzden ölmem.. o adamları seçenler ölsün o topraklar için.. ben seçmişsem bende giderim. benim yaklaşımım bu..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 insan da düşünen bir hyvan diosunuz yani :-P vatan için can verilir ya güzel bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: Chiptech, 26 Temmuz 2005 01:09 tarihinde demiş ki: zevk için öldürebilirsin ki manyaksındır. kin tarzı şeylerden ya da sana çektirdiklerinden dolayı olabilir. belki beni kınayacaksınız falan ama şunu söyleyeyim ben vatanım için canımı vermem üzgünüm. ama şöyle bir şekilde veririm. sevdiğim insanın hayatı bu yüzden tehdit altında olacak o şekilde 'vatan' adı altında canımı veririm. vatan haini seni. fazla asiksin sen, biliyoruz.[signature][hline]Messor,10 Temmuz 2005 tarihinde icq'da demiş ki: tel tak, telli kız fantezim olmuştur hep.. tellerine takıldım isimli kitabımı yeni çıkardım.. lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 "Müdafaa emelinde olmadıkça savaş bir cinayettir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: Selamon, 26 Temmuz 2005 01:24 tarihinde demiş ki: Savaşta amacın zaten yaşamak için öldürmektir. Kimse savaşa "hadi atın bana bir kurşunda vatan için ölmüş olayım" diye girmez. Mühim olan savaşabildiğin kadar savaşmaktır. mesela savaşta piyon olmayı kabul etmem... çünkü herzmn ölücekleri %90 kesindir... bunları onlarda bilir... anlatabildimmi... ama taktik üreten arka planda iş yapan yada uzaktan savaşan, teknik ve zekasıyla piyondan 1000 kat daha çok iş yapan insan olmayı tercih ederim... anlatabildim mi?[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 'ama savaşa asla ölümü tema alarak girmem' :) gece gece gulduk ya eyvallah[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: Valeron, 26 Temmuz 2005 01:19 tarihinde demiş ki: O konuda katılıyorum Martin'e .. Hafif üstüme alınsam gerçi sözüm meclisten dışarı demişsinde mesela shapshal var beni paticikte realdan tanıyan ve bu konu hakkındaki ciddiyetimi cok fazlasıyla bilir dur link vereyim ona :) valeron herhangi bişeyi veririm diyosa verir :P şaka biyana kendisinin de dediği gibi çok ciddi ve gaz adamdır bu konularda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: Joker, 26 Temmuz 2005 01:26 tarihinde demiş ki: said: Selamon, 26 Temmuz 2005 01:24 tarihinde demiş ki: Savaşta amacın zaten yaşamak için öldürmektir. Kimse savaşa "hadi atın bana bir kurşunda vatan için ölmüş olayım" diye girmez. Mühim olan savaşabildiğin kadar savaşmaktır. mesela savaşta piyon olmayı kabul etmem... çünkü herzmn ölücekleri %90 kesindir... bunları onlarda bilir... anlatabildimmi... ama taktik üreten arka planda iş yapan yada uzaktan savaşan, teknik ve zekasıyla piyondan 1000 kat daha çok iş yapan insan olmayı tercih ederim... anlatabildim mi? tercih edersin ama potansiyel var mi?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: streamin, 26 Temmuz 2005 01:26 tarihinde demiş ki: 'ama savaşa asla ölümü tema alarak girmem' :) gece gece gulduk ya eyvallah işte bunu yapan insanlar var hayatta bende onları gördükçe gülüyorum :)[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar