Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir insan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir insan neden bir başka insanı öldürme ihtiyacı hisseder?
Yani belki saçma gelicek size ama benim aklım almıyor.
Yada çok uykusuzum.
İyice saçmalamaya başladım.[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Mesaj tarihi:
alacak verecek meselesi fazla kurcalamayalım :P şaka bi yana tamamen açgözlülük ve çıkar meselesi bana kalırsa[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane
See the jungle when it's wet with rains
Just remember till your home again
You belong to me
Mesaj tarihi:
Prawler nefret nedir bilir misinki? hiç gerçekten nefret duydun muki birine? birini öldürmek için nefret etmek gerekmez... ondan tiksinmen gerekir.... nefret etmek yetmez, birinin öldürmek istiyorsan ya delisin, ya parasını istiosun, yada o adamı gordugunde icinde uyanan his mutfagında hamam bocegi gordugundeki histen farksız[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Mesaj tarihi:
raistin bazı anlar vardır tiksinmeye zaman kalmaz
birazcık psikolojik bir durum mantıklı düşünemeyen insan yapar ancak anlık sinir ve öfkenin sonucu cana kıymayı.ben yapabilirm korkun benden tabi
Mesaj tarihi:
1 insan...
hmm..
insan diildir o ..
en azindan bir zamanlar insandir...
ama insanî duygularini kaybetmis olsa gerek ki, öle bisiyi yapmaya göze almistir....
evet evet ... hayvandir o![signature][hline]Messor,10 Temmuz 2005 tarihinde icq'da demiş ki:
tel tak, telli kız fantezim olmuştur hep..
tellerine takıldım isimli kitabımı yeni çıkardım..

lylide..
Mesaj tarihi:
ben bi insanı şu koşullarda öldürürüm;
1- Vatan'ım
2- Ailem
3- Namus'um
4- Onur'um ( ciddi bağlamda arkadaşlar arasındaki espiri anlayışı olan tavıralr değil tabiki :)
5- Ölmemek için ( birisi bana silah çektiyse veya bıçak çektiyse o beni öldüreceğine ben onu öldürürüm )[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
Mesaj tarihi:
zevk için öldürebilirsin ki manyaksındır.
kin tarzı şeylerden ya da sana çektirdiklerinden dolayı olabilir.

belki beni kınayacaksınız falan ama şunu söyleyeyim ben vatanım için canımı vermem üzgünüm. ama şöyle bir şekilde veririm.
sevdiğim insanın hayatı bu yüzden tehdit altında olacak o şekilde 'vatan' adı altında canımı veririm.[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

blog
Mesaj tarihi:
Zaten vatan için can vermek o demek oluyo. Yani vatanımı çok seviyorum bari canımı vereyim hadi diye olmuyo o iş ..[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron
That makes me Bleed - Angel Dust
This is our little secret
Tornado Of Souls
Mesaj tarihi:
bu arada ben neden adam öldürürüm?
ağır sebeplerden...
insan hayatına önem vermem...
ama onların kurallarıyla oynadığım için şu an bi şey yapmıyorum...[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız.
Mesaj tarihi:
Kimse seni kınayamaz Chiptech verilmeyebilir yani bu istek meselesi ama ben Bu Vatan için Canımı veririm.. bu vatan Toprağını alabilecek kimse karşısında dururum .. Biz böyle yetiştik ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
Deniz Gezmiş
Mesaj tarihi:
helâll
takdir ettim seni[signature][hline]Messor,10 Temmuz 2005 tarihinde icq'da demiş ki:

lylide..
Mesaj tarihi:
kimi taktir ettin ?[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
Deniz Gezmiş
Mesaj tarihi:
"Vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez"

Eğer vatanım saldırıya uğramışsa, çekinmeden öldürür, hiç bir pişmanlık duymadan ölürüm. Ve bilirim ki ölümlerin en güzelini yaşamaktayım.

@Chiptec: Abi öyle bir laf ettin ki sen bu saatten sonra ne desen bir hiçsin benim gözümde, kusura bakma. Senin bu topraklarda yaşayabilmen için kanını bu topraklara akıtmış insanlara bir hakarettir söylediklerin. Keşke bu vatanın evlatları çok daha duyarlı, çok daha yurtsever olabilselerdi. Yazık.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Mesaj tarihi:
said:
Valeron, 26 Temmuz 2005 01:13 tarihinde demiş ki:
kimi taktir ettin ?

seni.[signature][hline]Messor,10 Temmuz 2005 tarihinde icq'da demiş ki:

lylide..
Mesaj tarihi:
Selamon herkez istediğini düşünebilir.Yani adamın kafa yapısına uymuyosa olmayabilir yargılamak pek hoş olmaz ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
Deniz Gezmiş
  • Yeni Oluştur...