Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 demin benim anakartımdan küçük bi ışık geldi sonra söndü (!). ışık tutup baktığımda yanık izi olduğunu farkettim ve bilgisayarımın hala çalıştığına şaşırdım. ama şu an bilgisayaımdan ses gelmiyor. başka bi ses kartı taksam çalışır mı acaba? yoksa bi daa hiç ses gelmicek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 hipotezsel olarak,calisir.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 bence denemeden ogrenme sansin oldukca az[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maddoq Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 tahminen sorunun ses kartindan dolayı olmus anakartta hasar olacagını zannetmıorum yenı ses kartı alıp ses kartı slotuna takarsan sorunun cozulur..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar