Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Suan Clienti 8.Kez Çekmiş Bulunarak Rekor Kırdım.Ve Setuplarin Hepsinin Bozuk Çıkması Baska Bi Rekor.Bana Yardım Edebilecek Yokmu :( Ne Bilem Filefront dan çekemiom Link i Kaldırmıslar.Orjinal Sitesinden 1 Günde Çekiom Oda Bozuk Çıkıo.Yükleyebileceğim Baska Bir Adres Yokmu.Yada Cdyi kargo vs. İle Bana Ulaştırabilecek Yada Kadiköy&Üsküdar&Ümraniye&Göstepe vs. Yerlerde Bana Teslimat Yapabilecek Biri Varmi.Sinir Krizi Geçirdim 8.dl bozuk Çıkınca.:([signature][hline]Www.TelekomaKafamGirsin.tK
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Cdyi Yollayana Spell Of Fire Blast Verilir :P:P @ares Edit=Rockncoke'in yadigari +6/60 Wizard Staff Fire Blastın Yanında Promosyon.(Flame Damageli) [Bu mesaj LordGargamel tarafından 25 Temmuz 2005 23:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Yamakasi_ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 abi kızma ama ne cd si ne bozuğu anlamadım ha[signature][hline]nick:_YaMaKaSi_ server:xıgenon lwl:64 ırk:human cinsiyet:sapına kadarrrrrrrrrrr
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Myko clienttan bahsediyor. Cd ye çekip adresine yollayana veyahut istanbulda oturup elden cd'sini verene o vaad ettiği şeyleri verecekmiş :P Yok abiciğim bu adam iflah olmaz boşverin euhuehe :)[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Siz hala okumadınız mı?
Öne çıkan mesajlar