Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni köpeğime isim ?


uncla

Öne çıkan mesajlar

25 temmuzda köpeğimi alıcam isim koyma telaşı içindeyim şu an aklımda bi kaç tane isim var sizlerle paylaşayım dedim, belki sizde güzel isimler önerebilirsiniz bana, şu an düşündüğüm isimler:

josh
viski
votka
toro

bunların harici tavsiye edebileceğiniz isim varsa sevinirim.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

toro daha güzel daha az popüler göründü gözüme
eskiden bi goldenim vardı adı ataydı ben hala çok severim bu ismi.
bide alp vardı atatürkün köpeğinin adıydı sanırım.
rom yada dom da beni çeker valla aklıma geldikçede eklemeye çalışırım seni çeken bişie olurda yardımscı olabilirsek ne mutlu[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cinsini soylersen daha bi yaratıcı olabilirim e yani gidip pitbull a pamuk dicek halimiz yok :)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hımm benkendi yazdıklarımı yakıştırdım bak şimdi :) benim golden için bende 2 ay kafa patlatmıştım bu isimler çıkmıştı ama 4-5 sene önce.şimdi kedim var dişi hiç düşünmedim bile neredeyse paris :D[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
said:
orc_lord, 07 Temmuz 2005 23:07 tarihinde demiş ki:
Köpek İsimleri
burası yardımcı olabilir. yaratıcı,ilginç ve güzel isimler var.


sanırım göz atmışsındır fakat iyice incele. güzel isimler var gerçekten. ben husky cinsi köpeğime buddy ismini koydum. küçükken ileride bir köpeğim olacağı ve ismini buddy koyacağım gibi bir fantazim vardı :) hatta buddy bir peluş köpeğimin ismiydi.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

baktım oraya cnm benim sağol bu yazdıklarım arasında gidip geliyorum kime sorsam josh özenti bi isim fln diyolarda okunuşu çok hoşuma gidiyor votka'da çok şık duruyor aslında off kafam karışık, isim bulmakta zor işmiş =)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...