Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yüzdelik Dilim

Goarth

Öne çıkan mesajlar

Valla geçen tv de ösym başkanı konuşuyodu,genelde puanlar yükselecek dedi,% dilimede çok güvenmeyin dedi,bide önemli olan hangi puan aralıklarında yığılma olduğu,mesela bizim rehberlikçi,,bu sene 295-305 arasında sayısalda yığılma olduğunu söyledi,yani o puan arasındaki bölümlerin puanı çok değişebilirmiş,ama tabiki sonuçta arz talep meselesi...ama ben geçen sene 300-330 puan arası olan bölümler,n puanının artacağını düşünüyoeum,bizim dershanede sayılasalcını puanı bu aralıkta ben hariç:),260 ve daha düşük yerlerinde puanı aynı kalcak hatta biras daha düşebilir bence..[signature][hline]from exile...
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün NTV deki Doğrutercih programını izledim bu sene yüzdelik olarak geçen seneye göre 400 kişi artmış hem dilim mesala geçen sene 8-9 dilimi arasında olan 1000 kişiyse artık 1400 ona göre tercih yapacaz ama şu var bu sene sayısalcılar coşmuş ben 321 ile ea da 8.39 olurken sayısalcı bir arkadaşım aynı puanla 13 küsür yz dilimine girmiş sayısalda...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün bir rehberlik hocasıyla konuştum eğer doğru ise dediği gerçekten üzücü... Ben İstanbul İktisat istiyorum dedim yüzdeliğim 8.39 orasınınki 8.77 girme şansım sordum. Rehberlikçi derecemi sordu neyse söyledim 48.953 diye adam dediki riskli orası geçen sene en son 46 bin küsürlü birşey ile kapatmış bakalım ne olacak halimiz[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...