Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Arkadaşlar yüzdelik dilim değişir mi bütün gün araştırdım ama kimse net bir cevap vermedi... Benim yüzdeliğim 8.39 istediğim yerin yüzdeliği dilimi ise 8.77 değişir mi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 değişir pek güvenme ona ben 3 sene önce girdiğimde 7.90 dım sayısal heryeri yazdım 16.43 tuttu yaz ama çok güvenme üstede girebilirsin altada[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ARkadaş çok doğru söylemiş...İstediğin bölümün düşebilirde yükselebilirde,şans işi biraz o...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Puan kadar değişken olmamakla beraber, talebe göre değişebilir. Ayrıca o kadar tercih şansı var yazmak lazım baya bir yer, puanların ne kadar oynayacağı falan çok belirsiz son birkaç sınavdır.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Valla geçen tv de ösym başkanı konuşuyodu,genelde puanlar yükselecek dedi,% dilimede çok güvenmeyin dedi,bide önemli olan hangi puan aralıklarında yığılma olduğu,mesela bizim rehberlikçi,,bu sene 295-305 arasında sayısalda yığılma olduğunu söyledi,yani o puan arasındaki bölümlerin puanı çok değişebilirmiş,ama tabiki sonuçta arz talep meselesi...ama ben geçen sene 300-330 puan arası olan bölümler,n puanının artacağını düşünüyoeum,bizim dershanede sayılasalcını puanı bu aralıkta ben hariç:),260 ve daha düşük yerlerinde puanı aynı kalcak hatta biras daha düşebilir bence..[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 yüzdelik dilimler bi %1 kadar azalabilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 o arz talep meselesi azalıp artacağı belli olmazda kesin olan birşey var bilgisayar mühendislikleri ve tıplar artacak çok...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 hepsi artçak neden mi insanlar seneye girmeyi pek göze alamıcak mesela adam %6 ya girdi %4 istiyodu ama mecburen giricek biyerlere çok idealist değilse bizim yerimizi kapıcak yani bu yüzden artış olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ya kardeşim,sen eğer uçmazsan aynı aralıkta birşeyler yazarsan açıkta kalmazsın.Gidipte %9 luk dilimdeyken %7 lik dilimdeki bir yer iyazarsan açıkta kalırsın tabi...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Bugün NTV deki Doğrutercih programını izledim bu sene yüzdelik olarak geçen seneye göre 400 kişi artmış hem dilim mesala geçen sene 8-9 dilimi arasında olan 1000 kişiyse artık 1400 ona göre tercih yapacaz ama şu var bu sene sayısalcılar coşmuş ben 321 ile ea da 8.39 olurken sayısalcı bir arkadaşım aynı puanla 13 küsür yz dilimine girmiş sayısalda...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 oha 400 kişi arttıysa babayı aldık cidden yüzde 2-3 rahat düşcek yüzdelik dilimler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Bugün bir rehberlik hocasıyla konuştum eğer doğru ise dediği gerçekten üzücü... Ben İstanbul İktisat istiyorum dedim yüzdeliğim 8.39 orasınınki 8.77 girme şansım sordum. Rehberlikçi derecemi sordu neyse söyledim 48.953 diye adam dediki riskli orası geçen sene en son 46 bin küsürlü birşey ile kapatmış bakalım ne olacak halimiz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 goarth sen nereyi istiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 istanbul iktisat...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ösym nin sitesine girin orada gerekli açıklama yapılıyor...[signature][hline]*Don't war, Make Love* server:deimos Name:turambar Class:Hunter Race:Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar