Vampire Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Benim bilgisayarim P4 1800 512 ram Asus G4 ti4200 128 DDR ram 80 GB seagate vs vs Ama anakartimi degistirmek istiyorum sahsen cünkü zaten normal kasalardan daha kücük bi bilgisayar kasam var ve bunun anlami tabiki kücük bir anakartim var.Yeni bir anakart alicam hatta anakarti sectim ama daha almadim (Asus P4P800 Deluxe) cünkü kasayida degistircegim icin yanlis boyutlarda bi kasa alip o kasayi kicima sokmak istemiyorum...Bu alicagim anakartin boyutlari "ATX Form Factor, 12"x 9.6"(30.5cm x 24.5cm)" (linkide vereyim en iyisi yanlis bi haltlara bakmis olabilirim bide siz bakarsiniz Kartin Özellikleri Simdi sorum ben bu karta nasil bir kasa alicam power supplyi ne gücte olucak (p4 kullaniyorum)...ATX Tower mi, ATX Midi tower mi (midi tower herhalde benim su an kullandigim kasa cünkü baya kücük 1 DVD, 1 CDRW ve 1 disk drive var ve baska bi halt takamiyorum)...Yani kisacasi kasalar hakkinda hicbir bilgim yok ve ne almam gerektigi konusunda yardima ihtiyacim var...[hline]Dont make me more aggressive than devil...
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 silth kasalar aynı işi yapio derken sırf kasa mı yoqsa power suppy+kasa dan mı bahsedion en iyi kasalar aopen e aittir bence bu arada en ii anakartlarda aopen'e aittir ama intel için anakart üretiyorlarmı bilmiom ben şahsen ak77 8xn kullaniom[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Kasa konusunda kullanım amacına göre kasa seçmek önemli. Mesela sayıca fazla sürücü kullanmayı düşünüyorsan hepsine yetecek kadar yuvası olan ve içerideki parçalara erişimini engellemiyecek genişlikte olan bir kasa tercih sebebidir. Ama kullanıcı, çok sürücüye ihtiyacım yok, sürekli donanım güncellemesi yapmayıda düşünmüyorum, zaten pek de anlamam. Öyle ortalıkta da çok yer kaplayıp görüntü de bozmasın diyerek küçük bir kasayıda tercih edebilir. Güç kaynağı ihtiyacı da aynı şekilde olacaktır. Çok sürücü ve donanım daha güclü bir güç kaynağına ihtiyaç duyacakken az sürücü ve donanım okadar yüksek istemeyecektir.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Öne çıkan mesajlar