shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 bunu tek ilacı var: sık sık paticiğe gir :P ama gerçekten internettekiler çok ii dost olur[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 bakın ailem belkide bir köpek aldırsaydı bu hallere düşmezdim :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 ehue başta orc olmak üzere hepinizden nefret ediom :) midemi bulandirionuz lan :P[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Elexa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 said: orc_lord, 01 July 2003 00:04 tarihinde demiş ki: birsürü kişiye selam verdim tepki yok :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* zuhaahaheha
Elexa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 egoist,yawshak we girishken olun yeter eer kendini sana slm wermiyen arkadaşlarına muhtaç hissediyosan ztn kendinle hesaplaşma zamanın gelmiştir
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 nefret edilmek bişi değil de kimsenin seni iplememesi bence daha kötü :([hline]Bi daha Venue'ye giden böyle olsun --> O
Öne çıkan mesajlar