sicilium Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 arkadaşlar hani kablolu tvde bir kanal var kanal1 diye sürekli aynı klipleri yayınlayan. Neyse orda hint ezgileri taşıyan bir şarkı var iri yarı bir adamla (ingilizce kısımlarını söylüyor) bir kız (hintçe kısımları söylüyor) söylüyor. Arkada da pink pussycats diye bir yazı var. Neyse bu şarkının adını veya grubun adını bilen varsa çok sevinirim. Haftalardır bu şarkıyı arıyorum :)[signature][hline]"Por isso tomo ópio.É um remédio. Sou um convalescente do Momento. Moro no rés do chão do Pensamento E ver passar a vida faz-me tédio." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 benm bildigim ni klip vardı intli adam 3-4 tane farklı kişide 4 tanesi birleşiodu gök taşı giibbi bişi oluodu süperdi o oysa o şarkıyı bende arıom :lol:[signature][hline]balıklar terler mi ?!?! Paris Apeton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sicilium Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 yok o değil ya böyle barımsı bir yerde geçio arka plan pembe. Kız da hintçe söylüo şarkıyı ama mavi gözlü (lens heralde) hızlı bir şarkı yine çori çori sözleri geçio. Hatta arkada hafiften gettin' jiggy with it çalıyor :).[signature][hline]"Por isso tomo ópio.É um remédio. Sou um convalescente do Momento. Moro no rés do chão do Pensamento E ver passar a vida faz-me tédio." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 terra merra bilmemneydi... Daha önce trilyonlarca topic açıldı.. ama tabi nerden bulabilceksinizki? Herkez kafasına göre bişey yazıyo.. (size niye search etmiyorsunuz? LAN! demiyorum)[signature][hline]Köylüler Rullaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sicilium Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 1. şarkı hakkında hiç birşey bilmiyorum sadece kanal1de yayınlandığını biliyorum. Dolayısıyla aratma bölümünde ne diye aratacağımı bilmiyorum 2. kanal 1 diye aratınca istediğim şeyi bulamıyorum 3. hemen ukalaca atlamana gerek yok bir soru sordum biliyorsan cevaplarsın bilmiyorsan cevaplamazsın., 4. herşeye atlamamayı öğren de gel[signature][hline]"Por isso tomo ópio.É um remédio. Sou um convalescente do Momento. Moro no rés do chão do Pensamento E ver passar a vida faz-me tédio." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar