Wolfshade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Ardeth Black Throne`a katildim.Bu arada benim de kendi kampimda askere ihtiyacim var. http://www.kingsofchaos.com/page.php?id=105082[hline]Yok lem imza fln...De get! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Ben de düşündüm elf falan olsam mı diye de devazgeçtim.. Adam yemenin zevki bir başka heh. Bu arada bu resetin nedeni neydi? Sık sık böyle oluyor mu?[hline]Chaos can begin! Let it in! Join my army! [Bu mesaj Setroth tarafından 27 Ocak 2003 16:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Benimde 27 kişilik şirin mi şirin bir ordum oldu :)[hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Yanlız leaderlerin sana asker veremiyo tabi ben link kasıyorum arada sırada sanada yardım edebilirim o ayrı :)[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 O reset önemli bi konu tabi hep böyle olcaksa hiç uğraşmayalım[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Benim ufak Elfçikler sürekli türüyor :).Ama anlamadığım neden saldırdıklarımın parasını alamıyorum?[hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Elfler paraya pula önem vermez :p yok her saldırdığında para alman lazım eğer yenersen ve rakibinin parası varsa[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 ne kadar turn harcarsan bi attack da o kadar para alırsın 1 turn harcarsan sanırım alamiyosun bişi 2 de de oyle 3 ve daha fazla alıyodu sanırım[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 said: Ardeth, 27 Ocak 2003 19:10 tarihinde demiş ki: Elfler paraya pula önem vermez :p yok her saldırdığında para alman lazım eğer yenersen ve rakibinin parası varsa[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht Cok az veriyor.Az önce adama 3K Dmg. verdim oda bana 800 Gp verdi.[hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 3k damage ? nevar sende ya ram falanmı var 300 falan demek istedin heralde neyse eğer 1 attack yaptıysan 800 falan alırsın zaten nekadar ezsende 15 attackdada maximum alıcan para senin berdiğin damage ve karşıdakinin parasına bağlı[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Saldırırken bol paralılara saldırın daha çok para getiriyorlar.. Bazıları var ordu dandik ama para gani.. Etleri de çok tatlı oluyor bunların ;)..[hline]Chaos can begin! Let it in! Join my army! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Your army is attacking Deftones! Your 38 soldiers attack causing 3374 damage! Deftones's army counterattacks! Deftones's 23 soldiers counter-attack causing 595 damage! You are VICTORIOUS! Congratulations! Money gained: 756 Casualties sustained: 0 Casualties inflicted: 0[hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 said: Setroth, 27 Ocak 2003 19:40 tarihinde demiş ki: Saldırırken bol paralılara saldırın daha çok para getiriyorlar.. Bazıları var ordu dandik ama para gani.. Etleri de çok tatlı oluyor bunların ;)..[hline]Chaos can begin! Let it in! Join my army! Sana saldıracaktımda çok zayıfmışsın hehe :P[hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 reset kurbanıyız :P ehe.. Valla 30 dan fazla adam vardı.. bu arada çok kinciyimdir ;)[hline]Chaos can begin! Let it in! Join my army! [Bu mesaj Setroth tarafından 27 Ocak 2003 19:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 reset kurbanı asıl ben oluyorum heahea[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Geem hala orcsun?[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cristian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 http://www.kingsofchaos.com/page.php?id=96404 Tıklııyoruz hadi :)[hline]Oturarak başarıya ulaşan tek varlık tavuktur. Lütfen ayağa kalkalım.[:yapma:] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 said: -Wissy, 27 Ocak 2003 19:40 tarihinde demiş ki: Your army is attacking Deftones! Your 38 soldiers attack causing 3374 damage! Deftones's army counterattacks! Deftones's 23 soldiers counter-attack causing 595 damage! You are VICTORIOUS! Congratulations! Money gained: 756 Casualties sustained: 0 Casualties inflicted: 0[hline]tHe Original fi$h Hmm meslek sırrı diilse banada anlatsana :p heh Buarada kaç attack kullandın ve karşındakinin parası nekadardı?[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 said: Cristian, 27 Ocak 2003 19:46 tarihinde demiş ki: http://www.kingsofchaos.com/page.php?id=96404 Tıklııyoruz hadi :)[hline]Oturarak başarıya ulaşan tek varlık tavuktur. Lütfen ayağa kalkalım.[:yapma:] la chris benim orduya girseydin bari dop..[hline]Chaos can begin! Let it in! Join my army! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Cristian yanlış link vermişin iki kere http ve fazladan ? işareti var arada[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Bir attack kullanıyorum çünkü sadece bir attackım var :) Karşımda 30K kadar altın vardı.[hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 said: Ardeth, 27 Ocak 2003 19:45 tarihinde demiş ki: Geem hala orcsun?[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht Evet Bugun login olunca bı daha sordu hangı ırk diye bende sadık olmalıyım diyip orc oldum hem adam yemekayrı bi keyif her ne kadar bi avantajı olmasada aslında daldıgın adamı cokertıyosun 30-50 asker yiyosun bi seferde bazen[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 1 attack için fazla bile almışın :p 15 attack falan yapsan alırdın 6000-10000[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Ben adam yiyemiyorum demekki Elflerin özelliğide iyi Dmg vermeleri :)[hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Ama sadece savunmada[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar