Peradur Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Arkadaslar bilgisayara format attım da dün. gitti UO, vs.. CD'yi yollayabilecek arkadas var mı? varsa masraflarını öderim fazlasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Ben yarın akşam gidiyo olmasaydım seve seve yollardım :([hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Her yerde satılmıyormu uo? Gıt bı bılgısayarcıya al,daha az masraf harcamıs olursun[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 eğer bilgisayarcılar da da yoksa uo yuklu bi cafe ye git hemen çeksinler bizim burda her 5 kafeden 3 ünde uo yüklü[hline] Don't play tennis , With My Penis Ne faşizm , ne komunizm Önemli olan Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Denizli'deyim; yok burada UO oynatan cafe veya UO satan bir bilgisayarcı :) Elinize bakıyorum anlayacagınız.Helalinden bir 5 milyon veririm, yok 5 milyon bana yetmez diyorsanız anlasırız yine parada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Kargoyu karsılarsan emınımkı bır gonullu ucretsız sana bu oyunu kopyalayıp gonderecktır.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 said: Simofle, 30 June 2003 18:31 tarihinde demiş ki: Kargoyu karsılarsan emınımkı bır gonullu ucretsız sana bu oyunu kopyalayıp gonderecktır.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- tabi ki odeyecegim kargo masrafını, hatta karsı taraf isterse uzerine para bile verecegim :) ama yollayabilirim diyen cıkmadı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 PERADUR VEREM SANA ver bana 20 mi,lyona Bende kopyası war işim eyaramıo aos tan aşşası kesmıo beni anlıyonmu hehe[hline]--------| . (= ..../_/ .. /| .(='o'=) ./. | ..| .. / ...| _/. . _.| --------| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar