Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Island

wizardofoz

Öne çıkan mesajlar

Once IMDB copy paste iyle bsalayalim sonra benim spoiler olmamasina dikkat ettigim yorumlarima gecelim
http://www.imdb.com/title/tt0399201/
Oyuncular:
Ewan McGregor .... Lincoln Six Echo/Tom Lincoln
Scarlett Johansson .... Jordan Two Delta/Sarah Jordan
Djimon Hounsou .... Albert Laurent
Sean Bean .... Merrick
Steve Buscemi .... McCord
Michael Clarke Duncan .... Starkweather

Yonetmen: Michael Bay

Konu: Aslinda konuyu azicik yazmaya baslasam spoiler a girebilir... Cunku filmin basinda dumur olarak basliyoruz, nedir bu nedir bu insanlar ne ise yararlar gibi sorular soruyoruz kendimize...
Ancak film ilerledikce goruluyor ki bu bembeyaz elbiseli insanlarimizin "decontamination" adi altinda kapatildiklari komplex in aslinda cok daha farkli bir ozelligi var... Ve bu ozelligi kesfeden Lincoln Six Echo ve Jordan Two Delta sorularinin cevabini bulmak icin macerali bir arayisa cikiyorlar

IMDB Notu: 6.9
Benim notum 8

Artilari: Scarlett Johansson:) Ewan McGregor ve Steve Buscemi de iyi rol cikariyorlar... Konu surukleyici ve tahmin edilemeyecek bir hal alabiliyor. Aslinda bir kac filmde daha islenen bir konu, ancak onetmen iyi is cikarmis. Soundtrack gercekten de "cuk" diye yerine oturuyor.

Eksileri: Bazi sahneler direk olarak Matrix i andiriyor. Hatta MAtrix mi ne bu dedik arkadasla bir kac kere. Her bilim kurgu filminde oldugu gibi bazi sahnelerde oha o ad ne, o nu da nasil yapti, yalanin boylesi gibi reaksiyonlara girdik. Ama neyseki bu tur sahneler cok degildi ve filmin zevkini bozmadi.

Filmin en begendigim yani: Konu olarak insani dusundurmesi: su anda gundemdeki bir olayin 2019 da ne hale donusebilecegini anlatmasi ve ethik-ahlak acisindan ufak bir analiz sunmasi. ve elbet Scarlett Johansson un dudaklari.

Amerika'da dun gosterime girdi, tahminimce Turkiye' ye de bir kac haftaya gelir. Iyi seyirler[signature][hline]Lady Double Dealer
Get outta my way!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...