GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Uzun zamandır merak ediyorum. Ultimanın gumplarını incelerken pekçok yüz şekilleri görmüştüm. AOS gibi 3d client kullanan sürümlerinde de yüz için çeşitli textureler var. Çene yapısı, göz şekli vs vs. Osi'de bunları kullanabiliyor musunuz? Yani karakter yaratırken yüzünün nasıl görüneceğini belirliyebiliyor musunuz?[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 saç sakal ve ten rengini ayarlayabiliyosun sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Demek orada da kullanılmıyor, hayret acaba niye yapmışlar bunları?[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Aslında denemek lazım Naber ge-ta :)[hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Aaa? Birileri gelmiş :P Selam canım Lancelotum benim :=)[hline]Kerem Erkmen Content Manager Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Yaf Aslında nickinden çıkaramdım pardon... 1 senedir girmiyorum (ÖSS wardı) çoğu nickler uçmuş sen kendini az tanıt hatırlarım tabi forum kirliliği yapmayak özele atarsan sevinirim... Sir Lancelot[hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Ooo kimleri görüyorum. Ne yaptın? İyi geçti inşallah ÖSS.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 :) ii di ya seneye ankaradayım (Garanti lol )[hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Bilkentte görüşürüz Ezekiel Lordum :PpPPpp[hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konu direk 360 derece dönmüş yaw nys Lancelot o zmn möhim biri :D Selamlar Lancelot[hline] Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 said: Fiercewind, 30 June 2003 19:29 tarihinde demiş ki: Konu direk 360 derece dönmüş yaw nys Lancelot o zmn möhim biri :D Selamlar Lancelot[hline] Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Şimdi buraya :P mi yapsam yoksa :o mu yoksa :cool: mu :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 8-) yap :)[hline] Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar [Bu mesaj Fiercewind tarafından 01 July 2003 04:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dinin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Lacelotu tebrik edlim başta ikincisi bende seneye Ankaradayım :) *görgüsüzlük yapar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar