Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Your computer is infected =(

Sylian

Öne çıkan mesajlar

Guvenli kipte spyware doctor,ad-aware ve bir kac tane daha program calistirdim toplam 2000 tane spyware buldular(Astalavistanin clean dedigi bir siteye girmemle bilgisayara birseyler oldu hic bir sey download etmedim sanirim worm yedim) hepsinide sildiler ama bilgisayari normal modda calistirinca desktop da your computer is infected yazisi cikiyor ve normal modda spyware arattigimda hep 7 tane buluyorlar ve silmis olmalarina ragmen yeniden cikiyorlar bu worm u bilen var mi ne yapmam lazim acil yardim =(
Sosyal ağlarda paylaş

yau kardiş seninne ayni siteye mi girmisiz nedir, benim de halim ayni.. Ayni yazi var igrenc igrenc, task manager'i acamiyorum, computer admin görünmeme ragmen ctrl alt del yapinca, task manager is disabled by your administrator diyor. Safe mod.da da trojanlari virusleri temizledim, sildim, bin defa bilimum anti-viruslerle kontrol ettim ama hala sorunum ayni. En sonunda, safe mod.da administrator ile yeni bi kullanici aldim, sorunum cozuldu sayilir, en azindan o igrenc desktop yazisindan ve task manager sorunu çözüldü. diger kullaniciyi da silmeyi planliyorum.
Ancak bu islem eger varsa worm, trojan, virus yok eder mi? toptan format mi atmaliyim?[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

sistem geri yuklemeyi kullanın arkdaşlar.kesin çözüm veriyor. arkasına bi adware ile fln taratın. gaza gelip elle windows içinde trojen dosyalarını aramayın benim gibi. arayıp bulursanızda emin olup ondan sonra silin o dosyaları. yoksa xp göcebiliyor.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...