KahnX Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Eskiden dream TVde ardarda 5 kere rastgele şarkı çalıyolardı.Hep aynıydı ama ben de ezberlemiştim.Çok sevdiğim bi tanesini uzun zamandır arıyorum ya. Adamın tipi korn'a benziyo hatta o da olabilir.Klipte bunlar uzay gemisindeler,esirler galba küçük böcekler vardı galba vücutlarına giriyolardı sonra çıldırıp güzel yerini söylemeye başlıyolardı.bu geminin kaptanı mıdır anlamadım bi sarışın adam var aktör sanırım görmüşlüğüm var :P bide sarışın kadın var şeytani bunlar klibin sonunda öpüşüp koridordan gidiyolar.[signature][hline]what is it in my eyes, a piece of broken glass? is this the time I should be on my knees for you? is this your way of telling me, another has been be found? now I know it's teargas in my eyes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Şarkının sözünü falan versen bulabilirdim belki ama bölede zor. *!Nukem'den dolayı artık yeni bi meziyet kazanmıştır*[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 korn-make me bad issues albümünden...[signature][hline]Be quiet and drive... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar