ivy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 eheuh ben soledım sıze yalan olcak bu ıs:)[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Ankara'ya sıkça geliyorum ancak bir dahaki gelişimin tarihi belirsiz. E madem vakitler uyuşmuyo, artık bir daha ki sefere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 zatn 2 kısısınız vakıtler mı uymıcak... belkı cok cok kucuk bı ıhtımal bende gelırım ama olsun 2 kısı bıle bı bulusma ayarlayamıyorsunuz:D[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 E ama suç bende mi şimdi? Pazartesi gidiyorum tek boş günüm Pazar ve Cumartesi dedim iki günde 2pac e uymadı. Kaldı ki 2pac olmaksızın sende gelebilirsin maksat buluşmaysa mini ötesi bir pati buluşması ayarlanmış olur. Hayır anlamadığım hiç mi sinemaya gitmek isteyen Ankaralı pati yok ya?[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 yok:)[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Ulan ulan sinemaya gitçek adam bile bulamıyoruz sonra insanlar soruyor neden Ankara'yı sevmiyorsunuz diye. İstanbul'da sinema buluşması yapsak güruh olur salon kapatırdık be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 :) yok ankara ıyıdır de.. işte ole:) herkes tatılde ya ondandır (kendımı avutuyorum ne yalan solıım)[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 burda kaç ankaralı var ki sayıslı[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ben varım tolga sen varsın bıde selamon var[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ya 3 kişiylede cok eğlenceli olur demi[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 bende gelmıyorum bas basa sınemaya gıtceksınız yanı:)[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Bırak bırak Ankara'yla organizasyon olmaz arkadaş. Bir Paintball aktivitelerini saygıyla karşılıyorum başka yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Yahu ben gelirdim hatta ilk yazdığına da mesaj atacaktım, başlığı okuduğumda geç olmuştu. Bu aralar da hasta gibiyim yatıyorum evde yoksa sinema dedin mi her şekilde varım. :)[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 oley 4 olduk:)[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Bak bak 4 olduk dediğine göre Gizem'de gelmeye karar verdi. Ee gidiyor muyuz bu akşam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: Loras, 24 Temmuz 2005 00:34 tarihinde demiş ki: Bu aralar da hasta gibiyim yatıyorum evde İleriki günler için birşeyler olacaksa buradayım amacıyla söylemiştim ben; şu aralar gelebilecek durumda değilim malesef.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: Selamon, 23 Temmuz 2005 23:23 tarihinde demiş ki: Bırak bırak Ankara'yla organizasyon olmaz arkadaş. Bir Paintball aktivitelerini saygıyla karşılıyorum başka yok ya. devasa lan party yapmıştık da sen satmıştın hatırlarsan son gün "üşendim abi gelmeye" diye. öhöm öhöm yani.[signature][hline]bu paticik beni çok güldürüyo ya Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 e onda da polis bastı, çıktı yani bir sakatlık :) (Bu arada gerçekten özür dilerim ya gelmeyi çok isterdim ama abi cidden üşendim be) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 meselaaa salı gunu 'fedakar kız' nası fıkır? ama benım bı ızın almam lazım(ozel durum:))[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: Selamon, 23 Temmuz 2005 18:44 tarihinde demiş ki: Pazartesi terk-i Ankara eyliyorum. Olmadı, olamadı. Bir daha ki geldiğimde ayarlıyabiliriz umarım. Bu arada İstanbul'a gelmek isteyen varsa buyursun gelsin, yol arkadaşı olur bana :P[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 yok ben yokum artık....bu ne yaa:([signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Ne diyelim ya, talihsizlik üstüne talihsizlik binince küçük bir buluşmayı ayarlamak bile fazlasıyla zor olabiliyor. Ama zemin çalışmaları gayet sağlam oldu, bir daha ki Ankara'ya gelişimde buluşucağımızı ümit ediyorum :) Ha birde Gizem biz sanırım seninle yüzyüzede görüştük ya, sen ROCK REPUBLIC e gelmiştin değil mi?[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 yoooo....[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: Selamon, 23 Temmuz 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Ankara'da 10 yıl yaşadım yani ister istmez sevmek zorunda kalmıştım bir dönem. Fakat son 8yıldır İstanbul'da yaşıyorum ki Ankara'yı neden sevmediğimi tekrar tekrar hatılatıyor bana güzel şehrim. Bu arada pazartesi dönüyorum güzel şehrime, meydanlarınla, sokaklarınla, bekle beni İstanbul. su istanbulun nesini seviyorsunuz anlamiyorum. barlarinin alt katlarindaki yataklarimi ? , yada yolda yururken cantaniza, cebinize vb. calinabilir dayaniksiz ev aletlerinize saldiran berduslarini mi ? , istiklal i , bagdat i ve bir cok yerinde dolanan travestisi , ibnesi , vb.. ni mi ? , tiklim tiklim eglence anlayisindan habersiz insanlarin gidip konserlerde içip içip siktigi mermilerimi ? , yok yok anlamiyorum istanbul'un nesini seviyorsunuz...[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar