Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

windows vista yani longhorn

mentalman

Öne çıkan mesajlar

Vista, görünüm, düşlenen nesneler gibi bir anlam taşıyor.

Adı bolca makyaj göreceğiz diyor. Yani sabah uyanıp karşınızda görüntüsü yüzünden korkudan kötürüm olabileceğiniz bir hanımefendi yolda.

Ha ileride ben bu lafları yutmaz mıyım? Umarım yutarım.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
trgamer'daki haber
windows vista offical site
"Microsoft'un üzerinde uzun bir süredir çalıştığı yeni işletim sistemi daha önce bilindiği gibi Microsoft Loghorn kod adıyla anılıyordu. Ancak geçtiğimiz Cuma günü Redmond'da asıl bomba patladı ve Yeni nesil işletim sisteminin adının Microsoft Windows Vista olarak adlandırılacağı resmen açıklandı.

Firmanın global satış ve pazarlama birimi dev bir tören eşliğinde ilk tanıtım gerçekleştirdi. Bu ilginç anın videosu için tıklayın.

Birçok özelliği ile PC kullanımı konusunda devrimsel değişikliklere sahip olacağı öne sürülen yeni işletim sistemi hakkındaki haber bombardımanı ise sürüyor. Windows Vista'nın BT profesyonelleri ve program geliştiricileri için 3 Ağustos günü ilk betasının sunulması planlandığı ortaya çıktı. 2006 yazında son kullanıcıyla buluşması planlanan yeni işletim sisteminin 2. bir betası ve RC'nin (Tam sürüm adayı) çıkması bekleniyor.

Yeni işletim sistemi için ise Microsoft Türkçe "Açık, Güvenli ve Erişilebilir" anlamına gelen aşağıdaki sloganı kullanıyor.

Clear, Confident, Connected

Detaylı bilgi ve işletim sisteminin yeni logosu için Microsoft'a göz gezdirmekte yarar var."

vallahi longhorn'un adı değişip vista olmuş. ilginç, 1-2 aydır imzamda leverne vistas! bulunuyor oradaki vista'dan çaldılar ismi :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...