Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diş Hekimliği mi, Bilgisayar muhndisliği mi?

BoDrUmLu

Öne çıkan mesajlar

said:
onlyreal, 23 Temmuz 2005 23:45 tarihinde demiş ki:
maasla bu isler yurumez

ben anlamiyorum

discilik olunca muayane acarim diyorsun

ama bilgisayara gelince beynin sadece maasa calisiyor ozel tessebusse degil

o yuzden senin discilik secmeni oneriyorum.

ozel tesebbus dediğin nedir ?
ben sadece genel konustum.SOnuçta geleceğimle ilgili bir karar veriyorum. Ailem de olacak tum bunları dusunmek zorundayım.Cocugum bana bişi alır mısın dediğinde. yuzumu kızartıp başımı one egmek istemiyorum..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ozkolous, 24 Temmuz 2005 00:21 tarihinde demiş ki:
bro naptın ya diş vs bilgisayar hiç alakası yok bunların hangisine daha yatkınsan onu seç dicemde biraz daha düşün

Arkadaşlar alakası olmadıgını ben de biliyorum ama ikisi de sevdigim meslekler..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Forseti, 24 Temmuz 2005 10:42 tarihinde demiş ki:
Dişçiyken muayenehane açarım diyorsun bilgisayarcıyken şirket kurarım demiyorsun :D ne mantık? Bunu önce bir annenle konuş sonra da bilgisayarı kendi kafanda düşün annen kesinlikle sana dezavantajları da sıralayacak sonra karar ver. Bu senin hayatın....

Ya usta annem dişhekimligi istediginden ve muh olunca bilkent olcak gibi oldugundan dişhekimliginin kotu yanlarını soylemiyor :D

Şirket kurcaz diorz arkadaslarla ama kazanc saglanabilir mi sizce ? biriyle konustum diyor ki her yer sirket dolu bilmem ne vs..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

o mantıkla her yer dişçi dolu?
şimdi muayenehane açman kolay olacaksa. we cidden bir meslek olarak insanların ağzının içinde çalışabileceksen hiç düşünmeden dişçilik yaz. sonuçta insanların ağzının içinde diince bi kötü gibi geliyo, ama iyi reklamla gayet fıstıkların da dişlerini çekebilirsin sonuçta. mühendis olunca şartlar biraz daha zor ve garanti değil dişçi kadar. ve bi sürü ıvır zıvırla uraşıcaksın yeni yeni problemler ws. dişçilikte artık otomatiğe bağlayıp para makinesi olucaksın ve işi büyütünce işi bilip işe bile gitmeyebilirsin zaman zaman. ki geceler senin olacak paraları harcamak için ve çok yorulmamış olacaksın zihnen. mühendis olursan daha çabuk yaşlanırsın gibime geliyor. seçim senin sonuçta. ben mühendisim bu arada.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Sosyal ağlarda paylaş

bi de ben de karasız kalmıştım, mühendis mi olsam dişçi mi eczacı mı diye. sonra eczane veya muayenehane açmam garanti değil o kadar, eninde sonunda olacak tabi ama güzel bir yerde mi olacak vs. diye pek de düşünmeden mühendisliği üste yazmıştım. şimdi hata mı ettim diyorum ara sıra ulan eczacı oluosun, 4 sene ezberlediin ıvır zıvırla bütün hayatın boyunca oturarak para yapıosun ki iyi para yapıosun. iimiş diyorum ama geçti artık.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Sosyal ağlarda paylaş

dişçilik konusunda söylenebilecek fazla birşey yok.yaptığı iş malum.ama bilg mühendisliğinde mezun olduktan sonra ne iş yapacağına karar vermelisin.bilgisayar sektöründe çalışmak için bilgisayar mühendisi olman şart değil.donanım bilgisi dışında kastırıp öğrenebileceğin bilgiler veriyo sanırım bilg mühendisliği[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Fflar strikes back
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...