Forseti Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Fransa da üniversiteler hakkında bilgisi olan var mı eskiden bir forum vardı bulamadım ama .... [Bu mesaj Forseti tarafından 23 Temmuz 2005 22:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 GKC adlı arkadaş sana o konuda yardımcı olabilir bir özel mesaj at bence[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 bir arkadaşım bu sene fransız kültürün düzenlediği bir sınava girdi, Tour üniversitesini kazandı. tr.de herhangi bir hukuk bölümünü kazandığı takdirde orada okuyacak. kısacası fransız kültüre git araştır ordan halledersin işini.[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 barin var forumda o da fransada okuyor sanirim ona sorabilirsin.[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 bu arada inşallah ben de fransa yolcusu olacağım haftaya belli olacak herşey..Lyon bekle beni!![signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 fransada konaklama ücretleri için nereden bilgi alabiliriz (paris ve grenoble için daha doğrusu) ? okulumuza gelip bir sürü adres verdiler ama hiçbirinde yok bu konuda bir bilgi. ha yurt murt var derseniz başvuruları nisan gibi bitiyormuş ki bize üniversite kabül/red sonuçları öss sonuçları açıklandığı sırada gelecek, bu yüzden ilk sene ev kiralayacağız. [ Mesaj 01 March 2007, Thursday - 00:14 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar