Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 KanalD'de cumartesi günleri saat 22:30'da yayınlıyorlar. Yeliz Yeşilmen ve Tuğba Özay'ın katıldığı bir program diyelim. ünlülerimizin elinden para,cep telefonu ve kartlarını alıyorlar. ellerine bir karavan tutuşturup yollara koyuyorlar. istanbul'dan yola çıkıp antalya'ya varacaklarmış. yoldan geçen tiplerden para falan isteyip para kazanıyorlar, çalışıyorlar. canlarım benim ne zor iştir bu böyle :-p saçma olmuş fakat yazlıkta izlenebilecek birşey bulunamayınca izlenebiliyor.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 paris ve nikky hilton kardeşlerin yaptığı şeyin bi taklidimi?[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ya bikmadilarmi su unluler ciftlikte/evde/kampta/ayak yolunda gibi sacma otesi seyler? gercekten mantigim almiyor .[bu bir genellemedir] unlu olabilir , zengin olabilir , ot bok olabilir ama gercek hayatta kultur duzeyi 0 [sifir] olan bir araya gelindiginde bir bok konusulmayan hayatlari bir birlerini cekemeyip dedikodularini yapmakla gecirirken basin karsisinda can ciger kardes olan (bkz: korlerle sagirlar birbirlerini agirlar) insanlarin nesi izlemeye degerki ? gercekten her kanalda her saat bir magazin , magazin olmasada icinde unlulerin ne bok yedigini gosteren bir program var . nedir bu unlu saplantisi ?[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 o programın parca parca reklamlarını gösterirlerken bişey cok takıldı kafama.. Köprüye mi ne gelmişler geçiş için paralı tabı ne kadar diye sordu Yeliz Yeşilmen adam 35 milyon dedi aynen Yeliz'in cevabı şöyle; -aa cok pahalıymış.Bizim burda 35 milyonluk yapacağimiz bişey var mı ? böle bi cevap verdikten sonra ben şahsen kötü şeyler düşündüm.E haliyle duşunmemek olmuyo tabi :)[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Heh izleyici de yiyecek bunu :) Arkalarında koca bi orduyla geziyolardır,karavanda falan bile yatmıyolardır Allah bilir. Dizi çeker gibi fake çekim yapıyolar büyük ihtimal[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 eheh Valeron o soruya verılecek cevap - Tabii tabi önce içeri buyrun. ;)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 İyide o programın adı "Herşey Yolunda" (Tamamen rezil bir program) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 vallahi insanın aklına kötü kötü şeyler gelebiliyor, sapıklar sizi :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 paris hilton un oldugu programda 35 milyonluk bir şey yaptı mı paris? yaptıysa bulalım video larını rapidshare dan izleyelim rating'e katkımız olsun[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 bende cem yılmazın filmi sandım aha dedim nerde verio die baktım da gereksiz bişiymiş :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ünlüler kampta gibi dandik bişey herhalde :P[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar