Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Oyunu yavaşlatmayacak ve knight onlinede trade hack vb den korunmam için önerebileceğiniz program varmı?Yada siz KO ile beraber hangi programları kullanıyorsunuz.
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ko hack_?yetmezmi artık ztn tradeten hack yenmiyo+dupede ondan dolayı yapılmıyo (savaş zamanları hariç)[signature][hline]Türk:Abi party plzzzz... Gavur:full Türk:a.ksenin a...av..a..... Gavur:zzzzzzzz lol go learning english for come back Türk:? Gavur:damn TuRKs.... SErver=deimos..Nic=:_KoRn3RoTh_... JoB=Hunter...NP=3xx:D [Bu mesaj KoRn3RoTh tarafından 24 Temmuz 2005 18:50 tarihinde değiştirilmiştir]
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Oyunda koruma programı diye bir şey olması pek mümkün değil, o yüzden herkese dikkatli olmalarını öneriyoruz. İşletim sisteminizin bilhassa temiz(virüs, spyware - karşı) olması en önemlisi, oyunda da kimse ile trade yapmamak onun yerine merchant kullanmakta bir alternatif gibi düşünülüyor.[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI(Artık böyle biri yok) Nation: El-Morad Clan: The Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ii deshard+8 alırken nasıl mercant yapcaksın 25gb yi_?mecbursun değerli itemleri alırken veya takas yaparken trade' e!!!![signature][hline]Türk:Abi party plzzzz... Gavur:full Türk:a.ksenin a...av..a..... Gavur:zzzzzzzz lol go learning english for come back Türk:? Gavur:damn TuRKs.... SErver=deimos..Nic=:_KoRn3RoTh_... JoB=Hunter...NP=3xx:D
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Noob charlar ne güne duruyor :-) trade yapmam gerekiyorsa ben daima noob char kullanırım...[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI(Artık böyle biri yok) Nation: El-Morad Clan: The Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 bende hiç bir zaman n00b cahara güvenmem trade yapmam!!!![signature][hline]Türk:Abi party plzzzz... Gavur:full Türk:a.ksenin a...av..a..... Gavur:zzzzzzzz lol go learning english for come back Türk:? Gavur:damn TuRKs.... SErver=deimos..Nic=:_KoRn3RoTh_... JoB=Hunter...NP=3xx:D
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Tamam sen yapma :)[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI(Artık böyle biri yok) Nation: El-Morad Clan: The Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 kimse yapmazki sor bakalım playerlardan %99u nooblara güvenmez...:D[signature][hline]Türk:Abi party plzzzz... Gavur:full Türk:a.ksenin a...av..a..... Gavur:zzzzzzzz lol go learning english for come back Türk:? Gavur:damn TuRKs.... SErver=deimos..Nic=:_KoRn3RoTh_... JoB=Hunter...NP=3xx:D
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 bir de kendinizi korumak için bilhassa ip adreslerine rahatça ulasım sağlayabilen msn chat gibi programları açık bıraqmayın benim fantazim wardı msn ile merchant ı aynı anda idare etmeq ama arkadasın halini görünce waz geçmek zorunda kaldım. arkadasın hali = Naked[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader CANYX server diez +40 aliyoruz isteyen PMlesin
Destruction Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 naked senin arkadaşın mı ? çok ezik bir dolandırıcı o :) said: Miqrop_AmidoN, 25 Temmuz 2005 01:11 tarihinde demiş ki: bir de kendinizi korumak için bilhassa ip adreslerine rahatça ulasım sağlayabilen msn chat gibi programları açık bıraqmayın benim fantazim wardı msn ile merchant ı aynı anda idare etmeq ama arkadasın halini görünce waz geçmek zorunda kaldım. arkadasın hali = Naked [signature][hline] Deneme İmzası . Char : Priest/Delikanlı Clan : FiRe Level : hakgetire lagdan imanın gevremesi söz konusu tam teşkilat knight empire beklenmekte. temmuzun başı, cehennemi sıcak. çaktırmadan afrikadayız...
gozupek Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Hahhahah naked'a nolduğunu bilmiyorum ama bu arki vakti zamanında ben ve birçok arkadaşıma ingilizce olarak"ben gm yim.Çarı deniyorum.Senin şifrene ve ıd'ne ihtiyacım var"demişti.Ben en son "uza" dediğimi hatırlıyorum.Ancak bu kadar noob olabilir biri.Hım tabi böyle keklenenlerde olmuş:( Yazık tabi.Ama uyanık olmak,böylelerine prim vermemek lasım. Saygılar
Öne çıkan mesajlar