mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 su HQ nun kanatları kessek kuyruguyla bi de pencelerine torpu atsak tash gibi olur wala.. :D[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 pis sapık seni :D[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: TnT
tosun_pasa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 oyunun en sahtekar, en uc kagitcisi 2pac_shakur buraya da gelmi$. dolandiricilik teknikleri anlaticak galiba.. hadi hayirlisi.[signature][hline]hakiki tosun pa$a benim!
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Olabilir Yani :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
2pac_shakur Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 tosun_pasa sen galiba eski 2pac den bahsediyorsun. Onun ne bok oldugunu bende sende herkezde biliyordu... Ben bu charı 1 ay önce satın aldım ve areste beni çogu kişi tanır kemaLisht ben. Benim biraderim o charla oynuyor bende bu charla. Bu sözleri galiba bilmedigin için söylemişsindir!!! Bu arada çok bilen arkadaşlar var aramızda hepside krallar herşeyi onlar bilirler... benim ne oldugumu her kez biliyor...[signature][hline]Sen, kaçan ürkek ceylânsın dağda, Ben, peşine düşmüş bir canavarım! İstersen dünyayı çağır imdada; Sen varsın dünyada, bir de ben varım! Seni korkutacak geçtiğin yollar, Arkandan gelecek hep ayak sesim. Sarıp vücudunu belirsiz kollar, Enseni yakacak ateş nefesim. Kimsesiz odanda kış geceleri, İçin ürperdiği demler beni an! De ki: Odur sarsan pencereleri, De ki: Rüzgâr değil, odur haykıran! Göğsümden havaya kattığım zehir, Solduracak bir gül gibi ömrünü, Kaçıp dolaşsan da sen, şehir şehir, Bana kalacaksın yine son günü. Ölürsün... Kapanır yollar geriye; Ben mezarla sırdaş olur, beklerim. Varılmaz hayale işaret diye, Toprağında bir taş olur, beklerim...
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 lol[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: TnT
forzaeses Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 :) Bu konu enteresanlaşmaya başladı...Beklemedeyim...
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bari ss topici patlamasın ya :lol:[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ne salak bi şiir lan bu canawar fln...[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 [signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
tosun_pasa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 konu patlamasin tabi de kusura bakma bilmiyordum. en iyisi oyun icinde o adamin kazikladigi onca insandan kotu sozler duymamak icin name change scroll kullanmaya bak. o char icin ne verdin bilmiyorum ama eger item ve paralarla birlikte aldiysan hic biri helal degildir haberin olsun : )[signature][hline]hakiki tosun pa$a benim!
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: rockncoke, 02 Haziran 2005 18:46 tarihinde demiş ki: Ne lan bu KO gazetesi muhabiri gibi pozlar almalar felan :D[signature][hline]Nation :was EL Morad Server :was Ares NicK :was BuRiAL CLaN :was TnT LvL :was 62 Blade Master Warior
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ehehe hoşuma gidiyo abuk subuk ss almak :-)[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
RuneLaFey Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 haha harika neden naber vermedin SS aldigini ii cikmis harpyler =)[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence"
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 :-)[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
2pac_shakur Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 tosun_pasa için rahat olsun kardeşim adamı aldıgımda soyunuktu yani duel aldım adamı üstündeki her malda kendimin emegi vardır...[signature][hline]Sen, kaçan ürkek ceylânsın dağda, Ben, peşine düşmüş bir canavarım! İstersen dünyayı çağır imdada; Sen varsın dünyada, bir de ben varım! Seni korkutacak geçtiğin yollar, Arkandan gelecek hep ayak sesim. Sarıp vücudunu belirsiz kollar, Enseni yakacak ateş nefesim. Kimsesiz odanda kış geceleri, İçin ürperdiği demler beni an! De ki: Odur sarsan pencereleri, De ki: Rüzgâr değil, odur haykıran! Göğsümden havaya kattığım zehir, Solduracak bir gül gibi ömrünü, Kaçıp dolaşsan da sen, şehir şehir, Bana kalacaksın yine son günü. Ölürsün... Kapanır yollar geriye; Ben mezarla sırdaş olur, beklerim. Varılmaz hayale işaret diye, Toprağında bir taş olur, beklerim...
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 hö?! O_o[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 O ne lann O_o[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bi elinde ironx bi elindede bu vardıda öyle yakalayamadım ss[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 [signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ÖööÖö ıyyk Snake Quenn kadar çirkin bişi yok yılan gibim ıyyk midem azıma geliyo onu görünce ama gögüslerine sözüm yok haa[signature][hline][b]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack Nick: WoLCaN__ / / / Server : Xigenon / / / LvL: 6x Kasar Hood / / / Clan :i LLusioN
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 [signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Japon Serverinde 33 level assasins var elimde 2 tane +8 var üstüm full plate :) dts kesiyorduk çok zevkli[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu EtOrmanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Hoodstar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bi zahmet kopyala yapıştır yapıverin http://server2.uploadit.org/files/Dark1ord-haha.JPG[signature][hline]Server=Diez Nick=hoodstar__ Clan=n00bs
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bu olay ne ben tam anlamadım (ilk defa bu programı görüyorum) [signature][hline]Name:R3flective Clan: Da®K Sc®eaM Speciality: Shaman Server:Beramus[Bu mesaj Gladros tarafından 04 Haziran 2005 23:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar