DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Fatih arkadaş deiştirecek de senin de quote'u değiştirmen gerek bence eheh Hatta deminki mesajı da auhuauhua. Toplu halde sen sil bizim mesajları en iyisi yada. Zaten topic aldı başını gidiyor. :-)[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Siz hala okumadınız mı?
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Bizim patlak postlar silmekle bitmez. Bence bu topici tamamen sileyim arkadaş tekrar açsın :D
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Valla bilemeyeceğim de bi başlık aç sen bence. Stickyleri okuyun ve arama yapın olsun adı da lol[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Siz hala okumadınız mı?
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Yeter ülen.. Bi o başlığa, bi bu başlığa yazmaktan imanım gevredi. Siteye girişte yapmadım zaten. Her post'ta kullanıcı adı ve şifremi giriom.. Kendimize bi topic seçelim onu patlatalım ve sadece orda post kasalım :lol:
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ii o zaman burası düzgün. Bu arada bu yolun sonu kötü gibi geliyor bana :P Hadi sen yırtarsın yöneticilikten de ben yüzde bir milyon yörünge dışı olacağım gibi geliyor ehehe.[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Siz hala okumadınız mı?
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Yok la. mod-zod dinlemiolar. Kim olursa olsun topun ağzına koyup yörünge dışına fırlatıolar valla :D
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 O zaman önden ben :P Ya yok abi bu böyle olmayacak. Harbi diyorum db den yiyoruz. Kendimi kötü hissetim birden. Yürü ya özel mesaja yada log out' a eheeh[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Siz hala okumadınız mı?
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 bu arada günlük haber: Pati'de add on olarak arkadaş bilmem ne sitesi açılacakmış. Ana sayfadaki en üstteki linke tıklayarak gerekli/gereksiz bilgileri öğrenebilirsiniz... Reha Mutantla bilmem ne haberle bugünlük de bu kadar asffassfasfafsa[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Siz hala okumadınız mı?
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ben zaten log-out takılıom. :-) neyse işim var kaçtım ben :)
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 hadi görüşürüz. Sil şu topic'i de gözünü seveyim :P[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Siz hala okumadınız mı?
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Adam konu açtı sonra da kaçtı yaw :D[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: Konsey Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
_OrC_HuNTeR_ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: CaNNi, 23 Temmuz 2005 23:45 tarihinde demiş ki: Adam konu açtı sonra da kaçtı yaw :D YAW kaçarmıyım hiç çalıştığım için fazla zaman ayıramıyorum hafta sonu dan ko dan kalktığımız yok zatı :)) bu arada oyunda seni höremez oldum canni nerelerdesin (bu arada dracula haklısın bencede topic kapatılmalı :P ) Note: neysa rtık bunu kurtaramam ama bidahki topic im patlamıcak söz.
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Ben pek girmiyorum ya. 59 lvl de kaldık. Girersem bi savaş zamanları giriyorum invaded için falan. Ama kendime söz verdim master yapıcam bunu :D[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: Konsey Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Öne çıkan mesajlar