Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Çok hoşuma gitti valla. Yapılan ilk Enterprise gemisininin maceralarını anlatıo. Şu Jean Luc Picard'lı New Generation'un filmindemi bir bölümündemi ne bunlar geçmişe gidiyolardı. İnsanoğlu ve Vulcan ırkının ilk karşılaştıkları zamana. Orda yaşlı bir bilimadamı warp hızına ulaşmaya çalışıodu ve bir deney yapıodu. O deney sonrası Mr.Spock'un babasının da olduğu bir vulcan aracı tarafından tespit edilio ve dünyaya iniolardı felan. İşte ordaki bilimadamının oğlu İlk yapılan Enterprise yani Atılgan'a kaptan oluo ilk dizide. Gene bir vulcan'lı var gemide bu sefer kadın ve Jolene Blalock oynuo. Ayrıca gemini kaptanınıda yaşı müsait olanlar bilir Quantum Leaps dizisinin başrol oyuncusu oynuo. Varmı Star Trek manyakları paticik'te :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Ben hastasıydım eskiden, simdi pek izlemiyorum, cdleri hala duruyor ama. Bu arada Dune severler Hallmark kanalında 'Children of Dune' dizisi yayınlanıyomus, kacırdım ilk bolumleri ama hadi bakalım.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar