Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 msn de birden fazla kişiye oturum açma olanağı sağlayan bi program ama bi türlü kullanamadım ya da kullanısı baska turlu ya da ne biliyiim işte biras aydınlatırsanız sewinirim[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader CANYX server diez +40 aliyoruz isteyen PMlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 burdan download edebilirsin baska bi programı daha iyidir bu herhalde[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog [Bu mesaj nameless13 tarafından 22 Temmuz 2005 02:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 MSN Messenger 7.0.0816 için Mess Patch 7.0.0816 şiddetle tavsiye ediyorum..[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 anlatamadım herhalde werdiğiniz sayfalar sayfa görüntülenemiyor hatası werior ne yazıq qi üzgünüm birisi bana yardım ederse sewinirim [email protected] [Bu mesaj Miqrop_AmidoN tarafından 22 Temmuz 2005 02:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bahsettiğim programı indir. kurulum esnasında bir sürü seçenek çıkacak. sabırla keyfine göre işaretle onları (keyfine göre derken kafan göre değil oku kendi tercihlerine göre seç) sadece bir kereliğine yapman gerekiyor zaten bunu.. senin için önemli olan "Polygamy a.k.a MultiMSN" ama diğerlerine de ayarlayıp çok daha güzel bir msne sahip olabilirsin.. neyse kurulum bittikten sonra msn i kendi açıp kapicak.. daha sonra direk msn messenger 7 ye tıkladığında bi 2. veya 3. açılacak..[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 direk indirme sayfasına giden bişi yoq mu tıklıorum gıcık bi sayfa cıkıo karsıma lütfen biras daha ii bi link atsak suraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 buyur[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 çok teşekkür ediyorum[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader CANYX server diez +40 aliyoruz isteyen PMlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ya galiba istediim şeye ben yine ulasamadım ben aynı anda 10 tane msn i birden acmak istiom misalde yannıs olmas iki msn acsam da yeter[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader CANYX server diez +40 aliyoruz isteyen PMlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Şu an evdeyim bu pc de yok, yarın iş yerinden yollarım sana tabii benden önce yollıyan veya buraya linkini koyan olmazsa.[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 link koyan cok ama daha haaala ben işime yarayan bişi bulamadım nedense[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader CANYX server diez +40 aliyoruz isteyen PMlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Anlamamış olabilirler canım insanlık hali. Ama benden sana söylemesi çok msn açınca pc baya bi kasmaya başlıyor.[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 mess patchte var.. beceremediysen başlat->çalıştır-> msmsgs.exe[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bu da olumsuz çalıştır dan da olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 patchi yaparken polygamy olayını seçmen lazım[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Janitschar, 22 Temmuz 2005 03:09 tarihinde demiş ki: Anlamamış olabilirler canım insanlık hali. Ama benden sana söylemesi çok msn açınca pc baya bi kasmaya başlıyor. tamm belki ben beceremiom ama werdiği programı indirip calıstırdım bir sürü secenek geldi yaklasık 30 tane. bi kaç tane secip apply dedim olmadi bişi 2. veya 3. msn i acamadın ne yazıq qı hem zaten çok fazla msn açmaq istemiom en fazla 5 tane onu da kaldırır herhalde bilgisayar[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader CANYX server diez +40 aliyoruz isteyen PMlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: nameless13, 22 Temmuz 2005 03:12 tarihinde demiş ki: patchi yaparken polygamy olayını seçmen lazım [signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 tamm onu da yaptım ama yine olmadı[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader CANYX server diez +40 aliyoruz isteyen PMlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Miqrop_AmidoN, 22 Temmuz 2005 03:14 tarihinde demiş ki: said: Janitschar, 22 Temmuz 2005 03:09 tarihinde demiş ki: Anlamamış olabilirler canım insanlık hali. Ama benden sana söylemesi çok msn açınca pc baya bi kasmaya başlıyor. tamm belki ben beceremiom ama werdiği programı indirip calıstırdım bir sürü secenek geldi yaklasık 30 tane. bi kaç tane secip apply dedim olmadi bişi 2. veya 3. msn i acamadın ne yazıq qı hem zaten çok fazla msn açmaq istemiom en fazla 5 tane onu da kaldırır herhalde bilgisayar öyle kafana göre seçmedin dimi öyleyse bi anlamı yok reinstall yap. üşenmezsen seçenekleri okuyup seç üşenirsen sadene polygamy i bul onu seç yeterli.ç.[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 msn versiyonun patch ile uyumlu dimi? çakışma olmasın[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 saten enable polygamy die bişi war odur kesin dierekten onu tıkladım ama ne fayda tık yoq bizim msn de 2. weya 3. bir msn acmaya kalktığımda bi öncekini aktifleştirio[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader CANYX server diez +40 aliyoruz isteyen PMlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: fastreload, 22 Temmuz 2005 03:19 tarihinde demiş ki: msn versiyonun patch ile uyumlu dimi? çakışma olmasın wersion 0816dan işte onada baqtım[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader CANYX server diez +40 aliyoruz isteyen PMlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 başka patch falan aradım ama bulamadım ama ben bu mess patchi ile polygamy olayını tıklayarak yaptım[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 aynen bende öyle yaptım bi reset at öyle dene istersen..[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bi de ress le deniyeyim ozaman okey.[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader CANYX server diez +40 aliyoruz isteyen PMlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar