Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

multi msn

Miqrop_AmidoN

Öne çıkan mesajlar

bahsettiğim programı indir.

kurulum esnasında bir sürü seçenek çıkacak.
sabırla keyfine göre işaretle onları
(keyfine göre derken kafan göre değil oku kendi tercihlerine göre seç)

sadece bir kereliğine yapman gerekiyor zaten bunu..

senin için önemli olan

"Polygamy a.k.a MultiMSN"
ama diğerlerine de ayarlayıp çok daha güzel bir msne sahip olabilirsin..

neyse kurulum bittikten sonra msn i kendi açıp kapicak.. daha sonra direk msn messenger 7 ye tıkladığında bi 2. veya 3. açılacak..[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting..
[/b]Msn adresim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Janitschar, 22 Temmuz 2005 03:09 tarihinde demiş ki:
Anlamamış olabilirler canım insanlık hali. Ama benden sana söylemesi çok msn açınca pc baya bi kasmaya başlıyor.
tamm belki ben beceremiom ama werdiği programı indirip calıstırdım bir sürü secenek geldi yaklasık 30 tane. bi kaç tane secip apply dedim olmadi bişi 2. veya 3. msn i acamadın ne yazıq qı hem zaten çok fazla msn açmaq istemiom en fazla 5 tane onu da kaldırır herhalde bilgisayar[signature][hline]CLAN _Miqrop_
clan leader CANYX
server diez
+40 aliyoruz isteyen PMlesin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Miqrop_AmidoN, 22 Temmuz 2005 03:14 tarihinde demiş ki:
said:
Janitschar, 22 Temmuz 2005 03:09 tarihinde demiş ki:
Anlamamış olabilirler canım insanlık hali. Ama benden sana söylemesi çok msn açınca pc baya bi kasmaya başlıyor.
tamm belki ben beceremiom ama werdiği programı indirip calıstırdım bir sürü secenek geldi yaklasık 30 tane. bi kaç tane secip apply dedim olmadi bişi 2. veya 3. msn i acamadın ne yazıq qı hem zaten çok fazla msn açmaq istemiom en fazla 5 tane onu da kaldırır herhalde bilgisayar

öyle kafana göre seçmedin dimi
öyleyse bi anlamı yok
reinstall yap. üşenmezsen seçenekleri okuyup seç üşenirsen sadene polygamy i bul onu seç yeterli.ç.[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting..
[/b]Msn adresim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...