Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
msn de birden fazla kişiye oturum açma olanağı sağlayan bi program ama bi türlü kullanamadım ya da kullanısı baska turlu ya da ne biliyiim işte biras aydınlatırsanız sewinirim[signature][hline]CLAN _Miqrop_
clan leader CANYX
server diez
+40 aliyoruz isteyen PMlesin
Mesaj tarihi:
bahsettiğim programı indir.

kurulum esnasında bir sürü seçenek çıkacak.
sabırla keyfine göre işaretle onları
(keyfine göre derken kafan göre değil oku kendi tercihlerine göre seç)

sadece bir kereliğine yapman gerekiyor zaten bunu..

senin için önemli olan

"Polygamy a.k.a MultiMSN"
ama diğerlerine de ayarlayıp çok daha güzel bir msne sahip olabilirsin..

neyse kurulum bittikten sonra msn i kendi açıp kapicak.. daha sonra direk msn messenger 7 ye tıkladığında bi 2. veya 3. açılacak..[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting..
[/b]Msn adresim
Mesaj tarihi:
ya galiba istediim şeye ben yine ulasamadım
ben aynı anda 10 tane msn i birden acmak istiom
misalde yannıs olmas iki msn acsam da yeter[signature][hline]CLAN _Miqrop_
clan leader CANYX
server diez
Mesaj tarihi:
said:
Janitschar, 22 Temmuz 2005 03:09 tarihinde demiş ki:
Anlamamış olabilirler canım insanlık hali. Ama benden sana söylemesi çok msn açınca pc baya bi kasmaya başlıyor.
tamm belki ben beceremiom ama werdiği programı indirip calıstırdım bir sürü secenek geldi yaklasık 30 tane. bi kaç tane secip apply dedim olmadi bişi 2. veya 3. msn i acamadın ne yazıq qı hem zaten çok fazla msn açmaq istemiom en fazla 5 tane onu da kaldırır herhalde bilgisayar[signature][hline]CLAN _Miqrop_
clan leader CANYX
server diez
Mesaj tarihi:
said:
Miqrop_AmidoN, 22 Temmuz 2005 03:14 tarihinde demiş ki:
said:
Janitschar, 22 Temmuz 2005 03:09 tarihinde demiş ki:
Anlamamış olabilirler canım insanlık hali. Ama benden sana söylemesi çok msn açınca pc baya bi kasmaya başlıyor.
tamm belki ben beceremiom ama werdiği programı indirip calıstırdım bir sürü secenek geldi yaklasık 30 tane. bi kaç tane secip apply dedim olmadi bişi 2. veya 3. msn i acamadın ne yazıq qı hem zaten çok fazla msn açmaq istemiom en fazla 5 tane onu da kaldırır herhalde bilgisayar

öyle kafana göre seçmedin dimi
öyleyse bi anlamı yok
reinstall yap. üşenmezsen seçenekleri okuyup seç üşenirsen sadene polygamy i bul onu seç yeterli.ç.[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting..
[/b]Msn adresim
Mesaj tarihi:
saten enable polygamy die bişi war odur kesin dierekten onu tıkladım ama ne fayda tık yoq bizim msn de
2. weya 3. bir msn acmaya kalktığımda bi öncekini aktifleştirio[signature][hline]CLAN _Miqrop_
clan leader CANYX
server diez
Mesaj tarihi:
said:
fastreload, 22 Temmuz 2005 03:19 tarihinde demiş ki:
msn versiyonun patch ile uyumlu dimi?
çakışma olmasın
wersion 0816dan işte onada baqtım[signature][hline]CLAN _Miqrop_
clan leader CANYX
server diez