Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

başka pcden açılan resim..

Cermy

Öne çıkan mesajlar

başlık biraz garip oldu ama nası açıklayacağımı bilemiyorum.
şimdi bir sorum var arkadaşlar.
ben bir pcye bağlandım diyelim. wireless olarak (farketmiyo).
ve onun harddiskinden bir resim açtım bakmak için. açtım baktım kapadım falan. ustunden bir sure gecti. o resme yıne bakmam lazım fakat o pcye baglanamam birdaha.
şimdi bu networkten actıgınız dosyaların ne biliyim gecici olarak temp gibi bi klasore kayıtlı olması gerekmezmi? yani biraz kasarsak bulabilirmiyiz?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
Sosyal ağlarda paylaş

explorerdaki gibi bi çevrimdısı çalıs mantıgıyla çalısan bi sistem varsa olabilir gibi sanki.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

explorerdaki gibi dedim zaten ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...