Cermy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 başlık biraz garip oldu ama nası açıklayacağımı bilemiyorum. şimdi bir sorum var arkadaşlar. ben bir pcye bağlandım diyelim. wireless olarak (farketmiyo). ve onun harddiskinden bir resim açtım bakmak için. açtım baktım kapadım falan. ustunden bir sure gecti. o resme yıne bakmam lazım fakat o pcye baglanamam birdaha. şimdi bu networkten actıgınız dosyaların ne biliyim gecici olarak temp gibi bi klasore kayıtlı olması gerekmezmi? yani biraz kasarsak bulabilirmiyiz?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 explorerdaki gibi bi çevrimdısı çalıs mantıgıyla çalısan bi sistem varsa olabilir gibi sanki.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 hmm olabilir ama resmi explorer la acmadım? :) jetonum düşmedi galiba[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 yokmu yardımı olabilicek biri?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 explorerdaki gibi dedim zaten ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 peki nası yapıcaz onu ?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 temp klasöründe falan olabilir mi?[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 hangi programla ve nasıl baktın?[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 bildigimiz network tarzı baktım. resmi acd see ile açtım?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 neyse azmin zaferi sonucu hallettim, ilgilenenlere teşekkürler.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar