Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

JetAli Hacklendi :(

PAINOFTHETURK

Öne çıkan mesajlar

said:
PAINOFTHETURK, 01 Kasım 2004 16:43 tarihinde demiş ki:
Your fims wonderful.
My old 28.My name is ALi OSMAN
SURNAME ÖN.2. Name JET-ALi.
Your people rich and happy .
I worked the fabrika .
But now I don't work the
fabrika.Turkey's comedi
and drame films are
very wonderful.
But Turkey's action
films are very
bad .I wand to make
Turkey action films with you.

muahha adam koparmis kafadan :lol:[signature][hline]i hate him...
Sosyal ağlarda paylaş

allahım bi de hemşo olacak izmitin yuz karası. git ulan judo yap sen sanayi neyine senin :)
ama calıstıgı işler hakkında dogruyu soyluosa eger helal olsun baya azimliymiş. bole bi insan ancak bu kadar iş değiştirebilir zaten daha azı kurtarmaz
[signature][hline]darkforter

[Bu mesaj toggie tarafından 07 Kasım 2004 02:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ulvi yetenekleriniz ve inanılmaz ingilizceniz karşısında adeta büyülendim.saygilar
ATAİST RAHİBE
CEVAP:
İngilizcem kötü ama hiç yoktan iyidir .Belki ingilizcem iyi değil ama tekmelerin iyi en azından.İngilizcemi kötü bulduğunuzu tahmin ediyorum sizin ingilizcenize büyülendin kelimesinden ben ingilizcenin çok kötü yü çıkarıyorum çünkü olumlu eleştiriler var !!!
O zaman inglizce si çok iyi olanlar bana yardım etsin bu siteye bir şeyler yaparız HACKER lar izin verirse !!!Ayrıca size şeytana tapmamanızı kedi kesmemenizi tavsiye ederim....[signature][hline]John_Petrucci, 03 Kasım 2004 20:11 tarihinde kırmızı başlıklı kız ile ilgili bir konuda demiş ki:
Bide Nükleer başlıklı kız var o daha iyi bence...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 06 Kasım 2004 09:05 tarihinde demiş ki:
insan once kendisine bakmali...
hepimiz superiz, mukemmeliz di mi?

site yapmak icin süper olmaya gerek yok artik gordugun gibi, herhangibi abidik gubidik seyleri üstün bi olay olarak gostermek icin ugrasan asalaklarla kiyaslanirsak , evet biz süperiz ve mükemmeliz.[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
daverc, 07 Kasım 2004 03:54 tarihinde demiş ki:
site yapmak icin süper olmaya gerek yok artik gordugun gibi, herhangibi abidik gubidik seyleri üstün bi olay olarak gostermek icin ugrasan asalaklarla kiyaslanirsak , evet biz süperiz ve mükemmeliz.

asalak...
yazik ya. olayi Turkluk boyutuna getirmeye gerek yok. sonucta TR'nin cogu zaten bu siteyi yapan insanlar. bence azinlikta olan bizleriz; ve geri kalan kesimi cidden boyle goruyorsaniz... bilmiyorum. laf soylemek bana dusmez. asalak ha... neye giore soyledin bunu? egitim seviyesine gore mi? yoksa kultur seviyesine gore mi? insanligina gore mi? ne bicim bi ayrimcilik bu? karsilastirma yapip birilerini ezme icgudusu asalaklik degilde, yasama savasi veren dusuk egitimli insan mi asalak? yoksa sen imkanlara sahip oldun, o olmadi diye mi asalak? o zaman senden cok daha iyi egitim alan birisine gore sen asalaksin di mi? senin yaptiklarin, dusunduklerin, konusma tarzin ve kullandigin kelimeler... acidim simdi.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar

[Bu mesaj riglous tarafından 07 Kasım 2004 12:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

rig, turklukle ne alaka kurmusum ben orda bana tek bi arguman cikar [signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-

[Bu mesaj daverc tarafından 07 Kasım 2004 17:40 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj daverc tarafından 07 Kasım 2004 17:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 07 Kasım 2004 12:00 tarihinde demiş ki:
said:
daverc, 07 Kasım 2004 03:54 tarihinde demiş ki:
site yapmak icin süper olmaya gerek yok artik gordugun gibi, herhangibi abidik gubidik seyleri üstün bi olay olarak gostermek icin ugrasan asalaklarla kiyaslanirsak , evet biz süperiz ve mükemmeliz.

asalak...
yazik ya. olayi Turkluk boyutuna getirmeye gerek yok. sonucta TR'nin cogu zaten bu siteyi yapan insanlar. bence azinlikta olan bizleriz; ve geri kalan kesimi cidden boyle goruyorsaniz... bilmiyorum. laf soylemek bana dusmez. asalak ha... neye giore soyledin bunu? egitim seviyesine gore mi? yoksa kultur seviyesine gore mi? insanligina gore mi? ne bicim bi ayrimcilik bu? karsilastirma yapip birilerini ezme icgudusu asalaklik degilde, yasama savasi veren dusuk egitimli insan mi asalak? yoksa sen imkanlara sahip oldun, o olmadi diye mi asalak? o zaman senden cok daha iyi egitim alan birisine gore sen asalaksin di mi? senin yaptiklarin, dusunduklerin, konusma tarzin ve kullandigin kelimeler... acidim simdi.

Asalak lafinin ne anlama gelmedigini bilmedigin kesin, Yasama savasi veren diger insanlardan bu kisinin farki nedir ? yaptigi sacma sapan istir, ayrima sebep verende budur.Bazi seyleri dogru anlayana kadar bana aciman gereksiz.[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-

[Bu mesaj daverc tarafından 07 Kasım 2004 17:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Lütfen tartışmayın.. Haberin üzüntüsünü yaşıyoruz burda. JetAli hacklenmiş siz sidik yarışı peşindesiniz...

Türkiye böyle 'GARİZMA' bi adamı kaybetti, siz tartışıyorsunuz.
Yazıklar olsun :P[signature][hline]Turkuaz.no-ip.com:4112
Turkuaz DC Hub. 1GB Min Paylaşım.
Amacımız Türklerin Dosya-Bilgi Paylaşımı Yapması
[TurkuazTeam] Admin
Sosyal ağlarda paylaş

"Bazıları BAKIRKÖY RUH ve SİNİR HASTALIKLARI HASTAHANESİ'de yattığım için bana deli gözüyle bakıyor onlara buradan sesleniyorum ''DELİ OLMADAN VELİ OLUNMAZ'' Elhamdülillah delirdim ve düzeldim.Ben bana deli gözüyle bakan salakların 7 göbek sülalesinden daha akıllıyım.İsteyenle istediği yerde kültür kapışması yaparım."

benim bittiğim an budur işte
muahhaahhahahaaa
puahahahahha
ayy ölücam gülmekten ahahahahaha

:D :D :D :D[signature][hline]Jabba

Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..

[Bu mesaj DuNgEoN tarafından 08 Kasım 2004 11:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
Bu konuyu uplamanın anlamı nedir :). Gidip en eski konuyu kim uplıcak hadi bakalım :)[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ]
Adamın biri demiş ki:
Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o
You are currently using 2169 MB (90%) of your 2421 MB.
Sosyal ağlarda paylaş

uplamayın geyik konuları ya, hoş durmuyor.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...