Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Süpermiş, tadı çok güzel, efes'ten sonra tuttum bunu. Şişesinin dizaynıda çok iyi. Oh miss...[signature][hline] Life Of Legends - RunUO
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 resim isteriz..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 buyrun ..[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 calsberg ya yok ötesi.[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 süper bir tadı var şişesi fln de güzel çok elite duruyor ucuzda hani
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 efes tombul siselerdeki karizma hic bir birada yoktur[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!!
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 sünger gibi bira içtiğim için tad olarak pek rahatsız etmiyor marmara 34 dışında :p heh ama denicem bunuda yakında.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Güseldir, limon ile icilirse daha bir hoştur.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 hay ben böyle upload sitesinin. [Bu mesaj Mavi tarafından 25 Temmuz 2005 01:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar