ivy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 benım bı gonzalesım vardı beyaz kırmızı gozlu mukemmel bısı... 1 yasına gırıcektı ama bızım gencoda bı garıplıkler basladı bole ne bılıyım donup kalıyor falan.sonra abım dedı ben eskısehıre goturıyım onu bende kalsın bıraz.sonra bıgun telefon geldı bızım genco ölmüs... ve herkesten baska bı ölüm hıkayesı dınlıyorum 1.abım veterınere goturmus veterınerın tezgahına koymus osıra veterınerın yardımcısı ellerını yıkamıs,donmus bı bakmıs tezgahta fare!! ahh fare demıs ustune vurmus ve bızım genco yu ayagıyla ezmiş... 2.abım genco nun kafesını temızlemek ıcın gencoyu acık kafesle balkona koymus.sonra abım balkona cıktıgında bı kusun gencoyu yedıgını gormus.kus gencoyu alıp gıtmıs :( 3.genco kafesınden kacmıs evın ıcınde kaybolmus sonra aradan bı 4 gun gecmıs.abımler gencoyu bıyere sıkısmıs ve aclıktan ölmüs bı vazıyette bulmuslar 4.yaslanmıs ölmüs (bunu annem soyluyor:) ) bu 4 sıktan bırı genconun ölüm sebebı ama hangısı? abım dıyor kı 'hangı secenekte en cok uzulceksen o' ııde hangı secenek en cok uzucu?? pff:([signature][hline]sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. (madcat saolsun:) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Hayatı türk filmi gibiymiş valla[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 3 iyi gibi yavaş yavaş ölmesi[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Elwein - Nightelf Hunter - Kor'gall Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 en kotusu hangısı harbıden yaa? lopeth ın dedıgı gıbı yavas yavas olmek mı? kus tarafından yenmek mı? ezılmek mı? eheueh:)[signature][hline]sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. (madcat saolsun:) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 kopei nazi kampinami yolladiniz :P bence kuş tarafından parçalanmak kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: XaeroFarb, 10 Temmuz 2005 18:22 tarihinde demiş ki: Hayatı türk filmi gibiymiş valla harbiden.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 walla 4 hariç hepsi üzücü 4 te eceli gelmis ölmüs haywancagız[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 sence hangisi? bazıları birbirinden bağlantısız olaylar içeriyor. seçim zor.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pigeon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 balkondan saksağan ya da karganın alması muhtemel. diğerleri saçma geldi. hele de veteriner de ezilme ![signature][hline]Türkiye'nin Evcil Hayvanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 veterinerlide diyalog süper=) aa fare!! çat!![signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Emivoz, 10 Temmuz 2005 23:32 tarihinde demiş ki: kopei nazi kampinami yolladiniz :P bence kuş tarafından parçalanmak kötü kopek deılde bızım kı gonzales dı[signature][hline]sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. (madcat saolsun:) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 zaten 1. sık buyuk ıhtımalle geyık yaparken cıktı (ama harbıden super bısı) ben yınede anneme ınanmak ıstıyorum ne bılıyım yaa en ıyısı o :([signature][hline]sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. (madcat saolsun:) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Kesin 6, ap açık ortada :)[signature][hline]Fooinnnnnnnnnnnggggggggg!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 mayhemin sevgilizi gzm den acili hikayeler v 1.0[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoOb Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 en mantıklısı 3 gibi geldi. bu arada geçmiş olsun gonzales(fare?) de olsa insanın patisini sevdiği bir canlıyı kaybetmesi üzücü olsa gerek.[signature][hline]Üşüyorum... Aslında üşümüyorum serinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pigeon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 özellikle saksağanlar çok tehlikeli. açıkda gördümü alırlar hemen.. balkonda kaplumbağalarım vardı su içmeye gelirlerdi bazen. bir gün yine otururken birisini aldı ve kaçtı..[signature][hline]Türkiye'nin Evcil Hayvanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 olenle olunmez anacim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 dogru soyle dom , gencoyu senmi ezdin :([signature][hline] ()'.".'() ( (T) ) (..).(..) (,,,)(,,,) Chillin Killin Billin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 OVERSOUL, EZDILER MI SENI CANIIIIM, ÖLDÜN MÜ SEN CANIIIIIIIIIM[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 dogru secenek 3 mus eheuh zavallacık sıkısmıs sonrada aclıktan olmus abımler onu bulduklarında ustunde bıssuru kucuk hayvan varmıs(kurt sınek vb) sonrada balkona koymuslar gomuceklermıs kus gelmıs yemıs:) bı kere de ben cok fazla cıkolata yedırmıstım bayılmıstı:)[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 hmm cok komikmis ya hahaha hayvancagiz olmus ku$ yemi$ falan... hey allahim ya[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ManitoN Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 tam komedi valla ha-ha-haaaa[signature][hline]http://www.sanalcafe.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: _gZm_, 21 Temmuz 2005 17:25 tarihinde demiş ki: dogru secenek 3 mus eheuh zavallacık sıkısmıs sonrada aclıktan olmus abımler onu bulduklarında ustunde bıssuru kucuk hayvan varmıs(kurt sınek vb) sonrada balkona koymuslar gomuceklermıs kus gelmıs yemıs:) bı kere de ben cok fazla cıkolata yedırmıstım bayılmıstı:) yazık ya :( azcık daha dikatli olalım lütfen onlarda can taşıyo:([signature][hline]zıplamazsa oyun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 kotuyum ben:( zatn bı daa bana evcıl hayvan yok[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ehhehe benim kuzenimin adı genco.. ama ezilmez öyle kolay kolay.. [hatalı entry örneği olarak dikkate alınması dileğiyle][signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar