Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=284739 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 pes. hani Star Wars evreniyle alakası olmayan isimler görmüştüm oyunda, MrDuck, ikillyou alot, vb ama oyunun sistemiyle ilgili nick koyan böyle bi lamere hiç rastlamamıştım. ne diyim, Allah tez zamanda belasını versin edit: yanındaki hayvanların da adları ortadankinden aşağı kalır gibi değilmiş, "Feral'Wookie" ve "Free-the-ferals". bari wookiee yi doğru yaz be öküz![signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy [Bu mesaj MrBomb tarafından 24 Temmuz 2005 13:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 güsel bir senaryo, lvl 1 amcamlarla beraber.[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Adamın ekran kartımı merak ettim ne rezil grafik onlar :D[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ROFL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar