Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Evet 22 temmuzdan itibaren Free Agentlarla anlaşma yapılabilinecek.en önemli iki oyuncu micheal redd ve ray allen.bakalım onlara yeteri kadar para verecek takım çıkacak mı[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Ulan su crosher ın sözlesmesini fes edip michael redd ı alsak ne süper olur SG olaraktan[signature][hline]NEVER give up...
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 walla survivor indiananin croshere in o kol gibi kontratindan kurtulmasi braz zor yazik ne akla hizmetse ona boole bi kontrat wermisler ha bu arada ray allen da redd e takimlarinda kalimislardir duyrulur geriye bi michael finley ve allan houston war gerci onnarda dususte[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!!
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 düşüşteler fakat çok kaliteli ve tecrübeli oyuncular..toparlanmak isteyen takımlar ucuza anlaşabililer.bakalım göreceğiz[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 zaten ben croshere ı o takıma getirenin ..... yaw harbi SG lazım Danny Granger SG mıs galiba ?[signature][hline]NEVER give up...
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Redd anlaştı.[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de.
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bir of çekeliiim offfff[signature][hline]NEVER give up...
Phrexian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Crosherın tek hatırladıgım ıyı macı gecen sene Detroıt le oyandıklerı dogu fınal serısının 2.macıydı sanırım.Macı Indıana nın kazanmasında onemlı rol oynamıstı.Attıgı uclukler + dısarıda tehdıt yarattıgı ıcın wallace lar dan bırı onu dısarıda tutuyor ve ıcerısı tek wallace a kalıyordu.[signature][hline]Denememiş olmayı asla kabul edemem
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Ne kadarlık ücretlerden bahsediliyor peki ?[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
hotsauce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 nba tv de geçen alt yazı şöyle "söylentilere göre stromile swift houstonla, abdur rahim de new jerseyle anlaşmış"[signature][hline]FORZA BEŞİKTAŞ
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 New York busene sevincten havaya ucuyodur heralde. Allan Houston dan kurtuldu um diye . Nba in en fazla kazanan 3 yada 4 cu oyuncusuydu. San Antonio yanlis hatirlamiyosam sezonda 40 kusur milyon dolar oyunculara veriyordu. New York 105 milyon dolar civari bisey[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Bende bi İndiana li olarak Reggie Miller in yerini az da olsa tutabilecek bi oyuncu alinmali diye dusunuyorum . Birde mutlaka Center bolgesine bi oyuncu transfer yapilmali free agent oalrak Eddie Curry gelse baska ne isterim......[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: hotsauce, 20 Temmuz 2005 17:15 tarihinde demiş ki: nba tv de geçen alt yazı şöyle "söylentilere göre stromile swift houstonla anlaşmış" Yıppie.. Juwan Howard da çok kötü değildi ama sert bir savunmacı gelmesi iyi olmuş[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden..
Mantar Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 bence abdur rahim new jersey e gittiyse çok heyecan verici[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Öne çıkan mesajlar