Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Free Agents

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet 22 temmuzdan itibaren Free Agentlarla anlaşma yapılabilinecek.en önemli iki oyuncu micheal redd ve ray allen.bakalım onlara yeteri kadar para verecek takım çıkacak mı[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Mesaj tarihi:
walla survivor indiananin croshere in o kol gibi kontratindan kurtulmasi braz zor
yazik ne akla hizmetse ona boole bi kontrat wermisler
ha bu arada ray allen da redd e takimlarinda kalimislardir duyrulur
geriye bi michael finley ve allan houston war gerci onnarda dususte[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!!
Mesaj tarihi:
düşüşteler fakat çok kaliteli ve tecrübeli oyuncular..toparlanmak isteyen takımlar ucuza anlaşabililer.bakalım göreceğiz[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Mesaj tarihi:
Crosherın tek hatırladıgım ıyı macı gecen sene Detroıt le oyandıklerı dogu fınal serısının 2.macıydı sanırım.Macı Indıana nın kazanmasında onemlı rol oynamıstı.Attıgı uclukler + dısarıda tehdıt yarattıgı ıcın wallace lar dan bırı onu dısarıda tutuyor ve ıcerısı tek wallace a kalıyordu.[signature][hline]Denememiş olmayı asla kabul edemem
Mesaj tarihi:
New York busene sevincten havaya ucuyodur heralde. Allan Houston dan kurtuldu um diye . Nba in en fazla kazanan 3 yada 4 cu oyuncusuydu. San Antonio yanlis hatirlamiyosam sezonda 40 kusur milyon dolar oyunculara veriyordu. New York 105 milyon dolar civari bisey[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Mesaj tarihi:
Bende bi İndiana li olarak Reggie Miller in yerini az da olsa tutabilecek bi oyuncu alinmali diye dusunuyorum . Birde mutlaka Center bolgesine bi oyuncu transfer yapilmali free agent oalrak Eddie Curry gelse baska ne isterim......[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Mesaj tarihi:
said:
hotsauce, 20 Temmuz 2005 17:15 tarihinde demiş ki:
nba tv de geçen alt yazı şöyle "söylentilere göre stromile swift houstonla anlaşmış"
Yıppie..

Juwan Howard da çok kötü değildi ama sert bir savunmacı gelmesi iyi olmuş[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden..
  • Yeni Oluştur...