Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Adam Squatta 500 Kg kaldırıo üstüne Leg presste 2300 lbs basıo bişey demiyorum videoyu seyredin. Video[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 leg presste 1 ton 12.5 kg basıyor diye biliyorum. tam öküz ya. benchte 250 kg olması lazım. 70 kg lik dambıllarla omuz pres yapıyordu[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Adam Dumbell Bench Press'te 200 Lbs koyuyoVideo Download[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]Gym-WorldBen gülüomuyum LAN!Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 izlemişim 2 filminide. jay cutler a da bak ıstersen. karısı fılanda yardım edıyor :D kadın 50 kg, jay 115 kg ( on season, off season 130kg)[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Buda sağlam canım benim favori zaten. Hedefim bunun gibi olmak zaten. Ama işte ilaç kullanmadığım için zor oluo[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]Gym-WorldBen gülüomuyum LAN!Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 22 inch = 55 cm kol oha demek istiyorum izninizle Zaten bu jay'ın ( samimiyiz ) antremanını izledikten sonra 1 hafta çalışasım gelmemişti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 kaç yıl yaşıyor bunlar? hani o kadar maddeyi pompaladıktan sonra vucuda elbet bir etkisi oluyordur lol.[signature][hline]bu paticik beni çok güldürüyo ya Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Şu an en iyi örnek arnold ( bunlada samimiyiz ) var. Bir kaç talihsiz fotoğraf dışında gayet sağlıklı gözüküyor. Kesin bişey varsa kullandıkları şeyler sigaradan daha zararsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 arnold 2 ciğer eskitti. bunlar biraz daha dikkatli sanerix, genelde olursa kalp krizi filan geçiriyorlar. diyaframları büyüyor, çocuklarda sakat doğma ihtimali falan edit : ronnie coleman ın kollar 60 cm di galiba :D [Bu mesaj Spastik_Serce tarafından 23 Temmuz 2005 12:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Adamların iç organları şişio videolara dikkat edin. Göbek var adamlarda.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 büyüme hormonu kullanan profesyonellerin DİYAFRAM ları büyür ve göbekli gözükürler. Arnoldda göbek gibi bir görüntü yoktur, çünkü büyüme hormonu 80 li yıllardan sonra kullanılmaya başlanmıştır.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 eehhe cok abartılmıs cnm bunlar :p normal calısmalarla daha ii,ilac kotu kotu:)[signature][hline]icq ¶ msn ¶ GvZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Ronnie Coleman'ın en son videosunu izledim geçende cd den,adam tam hayvan.Ama ben şu anki şampiyonlarda o arnold un simetrisini göremiyorum,büyüklük definisyon falan olarak çok iyiler ama simetri olarak arnold u geçemiyorlar bence...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar