OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Ben metal i denemek istedim..Bana şöyle ne söylendiği ve melodisi anlaşılan güzel metal grupları tavsiye edermisiniz.."BörrkkRooaarr..Fuuuk Youu!!" tarzı değil de biraz daha melodik ve duygusal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bööörk röööar dan kastın brutal ve scream vokalse hiçbişi tavsiye edemicem. yok denerim diyosan, In Flames Dark Tranquillity Opeth bu üçünü dene derim.[signature][hline]Raindrop hits the leaf, changing it's position slightly on the street Next to polls of monotonous waters He walks, slipping feet from steps at random He falls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Brutal dır bilemem de o yani yazdığım..Dediklerini deniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeneca_Undead Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Metallica diorum slow diosan Metallica nın Nothing Else Matters diorum veya Unforgiven 2 olabilir grup olarak başka Korn dicem o ağır kacar ama ben simdi apocaliptica dinliorum kesin beğenirsin dinlemeni tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Megadeth hepsinin içine eder... Megadeth diyorum.[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 korn mu ağır kaççak?[signature][hline]We have work to do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Unforgiven2 yi biliyorum ciddi güzel..Eskiden de korn delisiydim yabancı deilim ama o da ciddi sert.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Morbid Angel.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeneca_Undead Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 adam punk dinliom dio hangi punk korn kadar ağır olmus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 @haymnofsınak: olm korkutmayın çocuğu :D @zeneca: punk ve hardcore, pek de fark yok aralarında.[signature][hline]Raindrop hits the leaf, changing it's position slightly on the street Next to polls of monotonous waters He walks, slipping feet from steps at random He falls... [Bu mesaj Jester tarafından 21 Temmuz 2005 16:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Belki ilk diye filan ama In Flames - Trigger çektim güzel geliyor kulağa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Jester, 21 Temmuz 2005 16:45 tarihinde demiş ki: @zeneca: punk ve hardcore, pek de fark yok aralarında. Yuh abi Hardcore la punk arasında Fark yok dedin ya helal olsun.[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeneca_Undead Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 katılıorum abi bu arada Köylüler Rulazz öldüm gülmekten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 @erutan: koy ramones'le biohazard'ı yanyana, öyle aşırı bir fark yok. tabi senin punk'tan kastın şu son yıllarda çıkan gruplarsa ayrı. @malach: trigger'ı beğendiysen in flames - only for the weak, in flames - jotun bunlara da bak.[signature][hline]Raindrop hits the leaf, changing it's position slightly on the street Next to polls of monotonous waters He walks, slipping feet from steps at random He falls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Evet jester d.load limitini zorluyorum..Onları de eklesem fen olmaz..He bir de hardcore punktan bişey anlamam..(RedHot hariç)..Son yıllarda çıkan ve tek albümlük olmayan grupları da tutarım punkta..Offspring in yeri ayrı simpleplanın yeri ayrı..Ramones ayrı blink ayrı di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 walla şu son zamanlarda emo-punk, emo-core zırvalıkları çıkmış pek bilmiyorum (dinlemem punk), ama punk deyince akla ramones ve sex pistols gibi gruplar geliyor.. (gelmelidir..) buraya bakarsan daha cok bilgi var o konuda..[signature][hline]Raindrop hits the leaf, changing it's position slightly on the street Next to polls of monotonous waters He walks, slipping feet from steps at random He falls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Evet de milletin aklı öncülerde kalmış bunu farketttim o topikte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Duygusal dedin aklıma direk Anathema geldi. Ayrıca burdan devam edersen mutlu olursun :)[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Ok link için saol toggy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Her zaman ;)[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Clean vokali olan metal grubu diyorsan tek bir tür söyleyemem fakat farklı türlerden vokalleri yeni başlayanlar için anlaşılabilir olan iyi grupları sıralayabilirim. Savatage Helloween Sonata Arctica Stratovarius Iced Earth Falconer ... .. .[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 iyide kasap farklı tür demişsin hepsi power metal bunların? :)[signature][hline]Raindrop hits the leaf, changing it's position slightly on the street Next to polls of monotonous waters He walks, slipping feet from steps at random He falls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Evet InFlames ile MOrbidAngeL denedim..Morbid den korktum InFlames e bittim..Sıra seninkilerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilentEnigma Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Brutal yada Scream vokal istemiosn gay vokal power metal dinnicen kardeşim.Hammerfall dinle güseldir,yada farklı bi tür artk metaldn çıktı gibi ,eski albümleri gacır gacır metalde onnarda brutal genelde şarkılar,anathema dn bahsediom,ama bambaşkadır anathema dinne sn.Ya ön yargılı olma brutallı hödödö müzik dinlemem deme,indir Death-Crystal Mountain,Death-Pull the Plug,Children of Bodom-Lake Bodom,Children of Bodom-Sİlent Night,Bodom Night,Hate me,sevicen,çünkü adamlar müzik yapıyo cın cın cın cın yapmıyo punk gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Doom mu dinletsek napsak. :9[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar