Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Punk çocuğa bi yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben metal i denemek istedim..Bana şöyle ne söylendiği ve melodisi anlaşılan güzel metal grupları tavsiye edermisiniz.."BörrkkRooaarr..Fuuuk Youu!!" tarzı değil de biraz daha melodik ve duygusal...
Mesaj tarihi:
bööörk röööar dan kastın brutal ve scream vokalse hiçbişi tavsiye edemicem.

yok denerim diyosan,
In Flames
Dark Tranquillity
Opeth

bu üçünü dene derim.[signature][hline]Raindrop hits the leaf, changing it's position slightly on the street
Next to polls of monotonous waters
He walks, slipping feet from steps at random
He falls...
Mesaj tarihi:
Metallica diorum slow diosan Metallica nın Nothing Else Matters diorum veya Unforgiven 2 olabilir grup olarak başka Korn dicem o ağır kacar ama ben simdi apocaliptica dinliorum kesin beğenirsin dinlemeni tavsiye ederim
Mesaj tarihi:
@haymnofsınak: olm korkutmayın çocuğu :D
@zeneca: punk ve hardcore, pek de fark yok aralarında.[signature][hline]Raindrop hits the leaf, changing it's position slightly on the street
He falls...

[Bu mesaj Jester tarafından 21 Temmuz 2005 16:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Jester, 21 Temmuz 2005 16:45 tarihinde demiş ki:
@zeneca: punk ve hardcore, pek de fark yok aralarında.

Yuh abi Hardcore la punk arasında Fark yok dedin ya helal olsun.[signature][hline]Köylüler Rullaz..
Mesaj tarihi:
@erutan: koy ramones'le biohazard'ı yanyana, öyle aşırı bir fark yok. tabi senin punk'tan kastın şu son yıllarda çıkan gruplarsa ayrı.
@malach: trigger'ı beğendiysen in flames - only for the weak, in flames - jotun bunlara da bak.[signature][hline]Raindrop hits the leaf, changing it's position slightly on the street
He falls...
Mesaj tarihi:
Evet jester d.load limitini zorluyorum..Onları de eklesem fen olmaz..He bir de hardcore punktan bişey anlamam..(RedHot hariç)..Son yıllarda çıkan ve tek albümlük olmayan grupları da tutarım punkta..Offspring in yeri ayrı simpleplanın yeri ayrı..Ramones ayrı blink ayrı di mi?
Mesaj tarihi:
walla şu son zamanlarda emo-punk, emo-core zırvalıkları çıkmış pek bilmiyorum (dinlemem punk), ama punk deyince akla ramones ve sex pistols gibi gruplar geliyor.. (gelmelidir..)

buraya bakarsan daha cok bilgi var o konuda..[signature][hline]Raindrop hits the leaf, changing it's position slightly on the street
He falls...
Mesaj tarihi:
Clean vokali olan metal grubu diyorsan tek bir tür söyleyemem fakat farklı türlerden vokalleri yeni başlayanlar için anlaşılabilir olan iyi grupları sıralayabilirim.

Savatage
Helloween
Sonata Arctica
Stratovarius
Iced Earth
Falconer
...
..
.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Mesaj tarihi:
iyide kasap farklı tür demişsin hepsi power metal bunların? :)[signature][hline]Raindrop hits the leaf, changing it's position slightly on the street
He falls...
Mesaj tarihi:
Brutal yada Scream vokal istemiosn gay vokal power metal dinnicen kardeşim.Hammerfall dinle güseldir,yada farklı bi tür artk metaldn çıktı gibi ,eski albümleri gacır gacır metalde onnarda brutal genelde şarkılar,anathema dn bahsediom,ama bambaşkadır anathema dinne sn.Ya ön yargılı olma brutallı hödödö müzik dinlemem deme,indir Death-Crystal Mountain,Death-Pull the Plug,Children of Bodom-Lake Bodom,Children of Bodom-Sİlent Night,Bodom Night,Hate me,sevicen,çünkü adamlar müzik yapıyo cın cın cın cın yapmıyo punk gibi
  • Yeni Oluştur...