Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 GTA San Andreas Türkçe[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pavel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 %100 degil aynisıni merlinde yapmıştı biraz beklemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Yaa gta topiği açılmışken bn oyunda bi sorunu açıklayacam size yardım edin lütfen... Hani arabayı dans ettirme görewi warya,önce modifiye edion boyatıon flan sora da capslock we 2 tuşlarının yardımıyla zıplatıosn işte nese orda bn takılıom yaa geçemedim gitti. Aşağı sağ sol yönleri gözüküo basıorm ama geciktin flan dio hep sinir oluom.Napmam lasım? Yardım pls..[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JAX Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Bende orda takıldım geçemeyince oyunu bıraktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Ok işaretleri tam o ortadaki dairenin oraya geldiğinde artık hangi yönü gösterio o tuşa basıcaksın.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Kurtlar vadisi patchini isteriz! :p[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: XaeroFarb, 22 Temmuz 2005 13:32 tarihinde demiş ki: Ok işaretleri tam o ortadaki dairenin oraya geldiğinde artık hangi yönü gösterio o tuşa basıcaksın. Çok mantıklı ama olmuo:D Yaa uff bea korsandanmıdır nedir hep geciktin dio,bnde bırakcam ama oyunu:([signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 arabayı zıplatmak için normal ok tuşlarına basmıcaksın, numlock un ordaki ok tuşlarına basacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Ya san andreas gibi bi oyuna türkçe yama hiç yakışmaz bence normal oynayın o sözler, konuşmaları nasıl türkçeye çevirmişler Allah aşkına.. Evet o bölümde ve diğer lazım olcak yerlerde num2 num4 num6 num8'i kullancaksınız..[signature][hline] Mana alassë equë inyë Turk!!! K.S.D.M.P.A.L insight, bi tarihte demiş ki: veyada madalya alınca madalyamı takıyolar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 vice city de cok kotuydu.sol yukarda şey diodu işte bugun hava yagmurlu falan yollar kaygan vsvs.kanald haber gibi şeyler yazıodu :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 yok yaf türkçe daha keyifli olabiliyo konuşmalar neden çevrilmesin ki[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 i'm gonna kick your white ass man = senin beyaz kicini tekmeleyecegim adamim repligi geliyo direk aklima eheh gta kesinlikle ingilizce oynancak bir oyun hatirlarim viktor ile birbirimize msnden hey hoody [unuttum boylemi diyolardi ayni mahalleye takilan adamlara] falan diyoduk eheh kesinlikle ingilizce oynayin derim[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 bencede ingilizce çok daha iyi olur. türkçe'ye çevirince iğrenç oluyor yada çevirme işlemini iyi yapamıyorlar.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 cevirme isinden cok her dilin kendine has laflari var ve bunlari birebir cevirdiginizde cok sacma seyler cikiyor adamlar yo man demesi bizde hey adamim oluyorki buda komik oluyor.[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Saolun ohh bea delircektim:D[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cure Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 bende şeyi sorayım learning to fly görevinden sonra 2. kumarhanede aldığım görevi geçemedim hangardan uçağı çalmamız gerekiyor çaldıktan sonra ok haritanın en ucundaki yeri gösteriyor gidiyorum oraya birşey olmuyor napmam lazım orda? biraz oyalanladım mission failed yazdı bir türlü çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar