Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Outlook Express kullanıyorum. Mailim Ultratv. Mailime çok gıcık bişi dadanmış durumda,alışveriş sitelerinden birine üye olunca spam listesine mi attılar nedir,deli gibi latince spam geliyor. Bu resimdekiler birşey değil,çok fazla geliyor siliyorum hep. İletileri engelle diyorum ama bir işe yaramıyor,hep farklı isimlerle falan yolluyor. Nasıl kurtulurum bundan?[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ultratvnin interneti süper ya mailini de kullanmak şart oldu:) kullanma bence ultratv mailini[signature][hline]kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Benim gmailide spamlere kaptırdım günde en az 50 tane mail geliyo ama allahtan 3-5 tane inbox'a gidiyo diğerleri spam klasorune...[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o You are currently using 2169 MB (90%) of your 2421 MB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar