Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Bir süredir free sürümünü kullanıyorum bu meretin ve gerçekten güzel. Ne makineyi kasıyor ne bozuluyor ne de abi bulaşmış bu ama ben silemiyorum gibisinden aptalca mesajlarla karşıma geliyor. Antivir yüklediğinizde olduğu gibi vindoz un bilgisayarınız risk altında olabilir şeklindeki mesajlarıda yok oluyor bu meretle beraber. Güzel bişi yani ... http://www.avast.com/[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ben kullanıyorum süper bişey... Direk virusleri gösteriyo ignore ediyo süper.[signature][hline]Köylüler Rullaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Hm bak söylemeyi unutmuşum bi kaç şeyi. Bu meret sadece standart bir anti-virüs değil. E-Mail client'inizden web tarayıcınıza, p2p programınıza kadar anlık kontrol sağlıyor.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 sistemi yormaz ancak virusleri silmediki basarisi mcafee ,kav,panda yada nortonun yanina bile yaklasamaz olan yazilim..madem bu kadar basarili nie pro versiyonu var yada paraliya ne gerek sorusu altinda ve aralarindaki farklari incelediginizde demek istedigimi algilayabileceginiz virus engelleyici..[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 sözlüğe yazar gibi konuşma çok kıl oluyorum. kan çıkar walla : p[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: Zopik, 24 Temmuz 2005 11:25 tarihinde demiş ki: sözlüğe yazar gibi konuşma çok kıl oluyorum. kan çıkar walla : p tarzım bu :D[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar