Dela Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 boyle bi icat varmis, cep telefonlari palmlar falan baglaniyomus smart aletler katlamali kizil oteli kullaniyomussun guzel guzel. var midir satildigi yeri bilen veya kullanan?[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Fazla bilgim yok ama şöyle bir link verebilirim; http://www.itechdynamic.com/html/border4.htm[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ahada şöyle açıklayıcı bi resim buldum. yannız bu alet bildiğim kadarıyla yalnızca palmlarda çalışıyo. ceptellerde çalışmadığını biliyorum da pc versiyonu hoş olabilir. bi aralar 100$gibi bi fiyat okuduğumu hayırlıyorum bi pc dergisinde.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yoköhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 http://shop.brando.com.hk/universalwirelesskeyboard.php yok daha cok boyle bisey benim dedigim[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 euh annadım bunu. d&r larda falan bile satılıyodu bi ara da. bunların kızılötesiyle hiç bi alakası yokki?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 irda baglantisi var iste, kablosuz klavye.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 bunun bluetooth versiyonu varmı?[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 çok pil yer onlar bi de :) vakti zamanında çok eskiden almıştım. eski klavyemin kablosu kısa geliyodu. En sonunda doğru yolu buldum ve kablosu oldukça uzun olan bi klavye aldım :D[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 karanlikta cok sexi olur[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar