Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İMDAT...juzen tatile çıkarken bana tosbaasını bıraktı

amon

Öne çıkan mesajlar

lolipop aferin[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
gerçekten bakımları çok zor hayvanlar değil. hergün 1 adet hazır yemlerinden vermen yeterli. 2-3 günde bir suyunu değiştireceksin, eğer ilacını bıraktıysa su miktarına göre ilacından koyacaksın (5-6 damladır genelde). eğer güneş bir yer varsa evinde oradan uzak tutacaksın fakat güneşlenmeleri için 1-1,5 saat güneşe bırakabilirsin.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

ben seneelerce kara kaplumbası besledim daha ii kara....hem hareketleri daha anlamlıçççhem bunlar gibi munoton monoton aynı yemi yemiyolar...marul maydonoz....her otu yiyolar...seyahate çıkarken koy cebine yürü yola (siz cebinize deilde bi kaba koyun)[signature][hline]dinler halkların afyonudur...
yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Loli-pop, 21 Temmuz 2005 13:05 tarihinde demiş ki:
gözünle bak kolay oluyo o zmn..

komikmiydi bu ? hey allahim
yemini vermeyi unutma birde dikkat et sirt ustu kaldiklarinda oluyorlar diye hatirliyorum ben[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...

[Bu mesaj Disappear tarafından 24 Temmuz 2005 02:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...