amon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 varsa fotoları yollarmısınız...yada bullterier alcam şu uzun kafalı bademlerden..[signature][hline]dinler halkların afyonudur... yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 antalyada yaşıyorum ve tereddütsüz söylüyorum; bull terrier al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 malamute husky'ler diğerlerine göre biraz daha farklıdır. diğer huskylere göre çok daha zekidirler. kuzey veya soğuk bölgelerde huskyler kızak köpekleri olarak bilinirler. genelde malamute'ler kızaklarda en önde olur ve diğer köpeklere liderlik yaparlar. huskylere göre daha çok zekidirler. ablamın arkadaşı beslemişti temel bilgilerini ondan öğrendim doğrusu :) huskylere göre biraz daha değişik renkte oluyorlar. gözleri genelde mavi oluyorlar. arkadaşımın ki bembeyazdı. aşağıda birkaç resim vereceğim. sanıyorum ki aşağıdaki resimdekiler birer malamute husky. zamanında malamute ve husky arasında ki farkı öğrenmiş olsam bende malamute seçecektim. gerçekten çok çok daha zekiler. örneğin; bir gün ablamın arkadaşı ve köpeği ormanda yürüyüşe gitmişler. ablamın arkadaşı kendini tamamen serbest bırakmış ve köpek onu gezdirmiş, en sonunda kaybolmuşlar. köpeğe "hadi oğlum geri dönelim artık, hadi yolu göster" dediği zaman köpek getirdiği yoldan geri götürmüş. sorularınız olursa cevaplamaya çalışayım, buyrun resimler: [spo1=resim 1][/spo] [spo2=resim 2][/spo][signature][hline]| ===> orc_lord leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 orc 1. resim görünmüyo[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 (resimler gözüküyo) Yaw Huskyler daha güzel buna göre.. (kişisel yorumum)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 çok şirin ya. şu hayvanlara bitiyorum. sıcak yerde olmasam da alsam. hayvan işkence çekmesin.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 resimlerde bir sorun var. belki yüklenirken biraz yavaş açılıyor olabilir. bence beyazını görseniz öyle demezdiniz. bembeyaz husky tipinde, masmavi gözler ve aşırı zekilik :) huskyler biraz inatçıdır, bunlarda o da çok yok :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 hayvanlar süper ya çok tatlılar ama kedi rulaz bende açılmıyodu 1. az önce toptan şimdi oke [signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pigeon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Dynun, 24 Temmuz 2005 01:20 tarihinde demiş ki: çok şirin ya. şu hayvanlara bitiyorum. sıcak yerde olmasam da alsam. hayvan işkence çekmesin. :tup: işkence olur Antalyada malamut ya da husky beslemek..[signature][hline]Türkiye'nin Evcil Hayvanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar