arina Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 doğruymuş demek,ben kolpadır diye düşünmüştüm öff ya[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ne amacla yapiliyorsa bu eylemler, o amaca bi ton kufur ettim.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Polis bomba ihtimali uzerinde duruyoms.. Kizkaciran la yaralanmadi heralde bu 3 kisi,bomba olcak tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UTN Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 http://haber.mynet.com/detail_news/?mainPage=1&which=center&ref=haberHome&id=O1122144828110&date=23Temmuz2005[signature][hline]to be or what to be!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 burdaki herkes günlük hayatta konuşurken "a. goyin lan ahmet bizim gs yine transfer yapmadı ii mi" tarzı konuşuyor. filmlerde paso duyulan "f..k you" seslerini alttan "canın cehenneme" diye okuyan "kibar nazik ve saygılı" bir millet olsak da forumda gereksiz yere haketmeyenlere edilen küfürler bi kez hakedenlere edilmiş, "kibarca" uyarabilirsiniz ama anlayış göstermek lazım biraz da nitekim benim de sövesim geldi ama yazmadım allahtan fazla içmemişim..[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Bombanın patladığı malum restoranda 3 hafta önce arkadaşımla birlikte yemekteydik. Tv'de görünce tüylerim diken diken oldu...[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0536 213 03 23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Loli-pop, 23 Temmuz 2005 20:22 tarihinde demiş ki: tmm ya relax ol biraz.. Böyle konuşmaya devam edersek daha neler patlayacak..[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar