Selamon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Türk Sinema tarihinin en önemli, en değerli eserlerinden biri olan. Altın Ayı gibi çok prestijli bir ödülü hakeden. Almaya Lola ödüllerinde En İyi Yönetmen - En İyi Erkek Oyuncu - En İyi Kadın Oyuncu - En İyi Film ve En İyi Görüntü Yönetmeni ödüllerini alan. Almanya, Türkiye ve Amerika'da seyircileri kendine hayran bırakan. Birol Ünel ve Sibel Kekilli'nin başrollerde yeraldığı, Meltem Cumbul ve Güven Kıraç'ın yardımcı rolleri üstlendiği harikalar ötesi yapım 2 Mart Çarşamba saat 22.30 da Show TV ekranlarında olacak. Bu muhteşem yapımın Türk televizyonlarında kesilecek onlarca sahnesi var. Bu kesintiler filmin zevkini azaltacaktır ama mutlaka izlenmesi gereken bir yapımdır. Herkese şimdiden iyi seyirler.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Duvara Karşı New York'u Kendine Hayran Bıraktı Fatih Akın'ın bol ödüllü filmi Duvara Karşı / Gegen Die Wand, geçtiğimiz hafta New York'ta gösterime girdi. Film, ABD'de de oldukça yoğun bir ilgi gördü ve bir çok gazetede hakkında övgüyle bahsedildi. Türkler kadar, Amerikalılar'ın da fazlasıyla ilgi gösterdiği film, Berlin Film Festivali sonrasında, Avrupa Sinema Ödülleri'nde de Altın Küre ödüllü The Sea Inside'ı geride bırakmıştı. Filmle ilgili olarak New York'un en önemli kültür sanat yayımlarından The Village Voice'da geniş bir yazı yer alıyor. http://www.villagevoice.com/film/0503,hoberman,60074,20.htmledit:resim eklentisi [signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"[Bu mesaj Selamon tarafından 24 Şubat 2005 23:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Ya ben kaçırdım o filmi.Kesiceklerse kafayı yerim[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 tabıkı kesıcekler okadar çok keıslcek yerı war kı...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Oba.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 piç edicekler yanlız filmi çok kesilcek sahne var[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Rütük 2000 yilindan sonra çok kesmeye basladi.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 izledigim en guzel filmlerden birisi oynayan abimiz cok karizma ayrica :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 kesilecekse ki kesilecektir yalan olur .. sinemada izlenmeliydi bu film yine de tekrar izlerim izlemeyenler de kaçırmasın[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Kesilir Rütük izin verirmi saniyorsunuz.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Rütük diye birşey yok RTÜK[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Anlayan anliyor Rtük yada Rütük..[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
overmars Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 aile bireyleriyle izlemesi sakıncalı olabilir.. keserlerse de -muhtemelen kesecekler- tadı çıkmaz filimin..[signature][hline] yol kenarındaki yağmur mazgallarını kumbara sanıp harçlığımı atardım bu yüzden en çok denizden alacaklıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 keserlerse hiç bi anlamı kalmaz bence...ama yine de bir daha izlenir..[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 bu carsamba yine show tvde yayinlanicak.kacirmayin. aksam 22.30 yine saat sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 gece gece basmadı tarihe bakmak ulan diyorum martmı?? bi süre şarşırdım nörüyöz diye saolasın[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 bi moderator tarihi editlesin :)) bidaha acilmasina gerek kalmaz konunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar