Peka Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 ema çalior hatta plisti için tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 ehi, yannış yerden başlamışız yayına iyi mi :P neyse, devam ediyoz. biraz bayık parçalarla girdim ama shuffle eğlenceli bişey çıkardı şimdi.. çok komik parça! kesinlikle senseime hediye ediyorum!! Sir Mix-A-Lot - Baby Got Back [Bu mesaj Emaleth tarafından 30 June 2003 20:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Dave Clarke - Jeff Mills - Robot Replica şunu istiorum ben çalarmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 yada biisti boys cd sinden bişeler body movin falan olabili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 çalarım şekerim, az bekle e mi? bakın bu da paticikdışı bir istek. öpüyoruz fatih kardeşimizi güneş görmeyen yerlerinden, lol! Rolling Stones - Can't Get No (Satisfaction) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 said: baaluo, 30 June 2003 20:54 tarihinde demiş ki: yada biisti boys cd sinden bişeler body movin falan olabili hmmm... mp3 olmayan bişey çalabiliyo muyum ki? yoxa yayına sokmak için önce mp3 formatına mı sokmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 ay ay kökleyin sesi, bu parça kısık sesle dinlenmez! The Cult - Fire Woman ay bu adamlar da başka iyi parça yapamadılar bütün kariyerleri boyunca iyi mi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armut Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Güneş göremeyen yerlerim ısındı musiki harika tebrik ediyorum sizleri Zeki Müren istiyorum şu anda tek ip ile bütün ofise 7 kişiye sizi dinletiyorum ezici çoğunlupum yani:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 lol adam hemen soluğu burda aldı be. aslanım armudum... bu şahane hareket için bir parça sonra geliyo isteğin :) şimdi Mötley Crüe - Dr. Feelgood geliyo, ondan sonra da Zeki Müren - Ben Seni Unutmak İçin Sevmedim. (pek üstüste olmuyo bu ikisi ama idare ediceeniz artık :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 önce ben istedim :) küserim walla ı ıh mp3 çalabiliosun sadece radyoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 gerçi benimki tarz olarak sarmicak şimdi bunnarın üstüne :) aslında o parçayi bilmiorum meraktan istedim az dinnetir deiştirirsin olmassa ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 hatta ondan sonra da baal beyin isteğini şey edelim, tam çorba olsun :P 2,5 dakika bişey zaten, seni mi kırıcam baal ayol? birazdan: Jeff Mills - Robot Replica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armut Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Helal Emaleth hastasıyım programının hep dinler hep severim, isteklerdeki önceliğime itiraz edenler olmuş 3 5 seyirciyiz şurada hemen nifak sokmaya ne gerek var kardeşim Zekimü abimiz bitsin çalar senin içinde bişiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 ehe tartışmayınız baylar, herkese yetecek kadar var :PP reytink reytink! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 lol! baal memnun musun? aar tekno çaldık zeki müren'den sonra. adamın kemikleri sızladı be :PP durun ben bunu iyi edeyim bi, şuna geçelim: Miss Kittin - Frank Sinatra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 ıyk! çok tuhaf bi yere getirip bıraktık playlisti, rezalet oldu lol. bakın şööle bi geçiş yapıp 80lerin orta yerine inesim var benim :) avatarım söylüyo sizin için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 aar geldi bana biraz :P nese güzel deişik bi program oldu be * ne kaldı çalınmadık die düşünür * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 aynı salak toplama albümden iki parça çalıyorum üst üste: Mory Kante - Yeke Yeke Ofra Haza - Im Nin Alu her ikisi de 80lerin sonunda bizi oldukça meşgul eden best of 88 toplamasından, gerçi yeke yeke'nin remixi bu ama idare edersiniz. bu arada ofra aplama laf yok, kendisi biliyosunuz Temple Of Love'daki bayan vokalleri yapıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 ya ben MFO istesem olurmu? hani ele gune karsi falan ayıp olurmu ;)[hline]Ferencz Bathory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 ehi, sağlam girdik 80lere :) Madonna - Material Girl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kiara Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 *!"a meteriyıl" diye çığırır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Submarin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 pek leziz pek leziz sirada ne var acaba ? 8^/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 said: Bathory, 30 June 2003 21:23 tarihinde demiş ki: ya ben MFO istesem olurmu? hani ele gune karsi falan ayıp olurmu ;)[hline]Ferencz Bathory olmaz :) arayıp sormaAaaasan DA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 süüüüüüüüferrrrrr ;)[hline]Ferencz Bathory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 ehehehe... Ray Parker JR - Ghostbusters who u gonna call? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar