Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ankaraya gittiğimde bu konu çok dikkatimi çekmişti. bankaya gittim (iş bankası). etrafta bankamatik bulamadım. "e bari gişeden çekiyim" dedim. içeri bir girdim, içerde bankamatikler.. abooov oldum. bankamatik bankanın içindeydi. sonra gittiğim başka bir şube de aynıyıdı. galiba ben öyle olan şubelere denk geldim.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Sen öyle denk gelmişsin.Bizim burda(ivedik metrosunun ilerisinde biraz) bi bankamatik vardı.Geceleri baya ıssız olur orası yerleşim olmadığından(paso okul var yol boyu, karşısıda hep dükkan vs).Bankamatiği açıp paraları almaya çalışmışlardı orda.Hemde 2 kere oldu bu olay.Sonunda kaldırdılar ordan bankamatiği :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 e kamera falan yok muymuş o bankamatikte :)[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 yakaladılarmı adamları bilmiyorum ya.zaten alamamışlar paraları aleti parçalayıp kaçmışlar sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 kamera cekmis olmali.,.. tabii burasi turkiye kamera bozulmus da olabilir, hatta son 4 aydir bozuktur da bu olayla farkina variriz[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Ya cok kotu bı durum gercekten. Seni gozune kestırıp paranı cekmenı bekleyenler bıle var.(ki genelde boyle yapıyolar sanırsam) Gozlerı donmus acıma dıye bısey yok. cok fena.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Atatürkün güzel bir sözü var herkezin vicdanı kendi polisidir diye. Bütün insanlar vicdanlı olsa bu olaylar olmaz. Ama maalesef vicdansız insanların sayısı çığ gibi artıyor. Polisiye önlemler hiç bir netice vermez. Cezalar ağır olmalı cezalar. Bizimkiler ne yaptı ? Eski kanuna göre en ağır cezalardan biri olan gasp suçunun cezasını düşürdüler. Neden ? Bu ülkeye düşman birinin yapacağı bir hareketi kendimiz yaptık. Anlamak mümkün değil.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 keşke yasalarımız yurt dışında ki kadar ağır olabilse. örneğin: amerika'da yollara sigara izmariti atmanın cazası $500 gibi birşeydi (missisippi'de) keşke bizdede uzuun yıllar ceza yiyip yatsalardı veya sistemimizde ağır cezalar olabilseydi.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 faşist getirecen böylelerinin başına..[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar